איפה אפשר לקנות קופסאות DVD ?

• הוסף לסימניות
אני מחפש קופסאות דיוידי ל 2 ו ל 4 דיסקים.
מישהו יודע איפה אפשר לקנות ?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה..:)

• הוסף לסימניות
ב סי די סנטר, חיפוש בגוגל יתן לך את מס' הטלפון,

לי יש כמות של קופסאות ואין לי מה לעשות איתם, אני מוכנה למכור בזול יותר מהחנות,
אני מבית שמש.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות אצלי.
קופסאות DVD ודיסקים לצריבה.
אני מתל אביב. מחירים בפרטי.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאני כותבת משהוא שלא קשור לשאלה אבל עדין רוצה לומר מה אני חושבת בעקבות התהליך שאני עברתי.
אני בעבר השתמשתי בדיסקים וכבר 4 שנים למחשב שלי אין דיסק ויש לי אחד חיצוני. ביררתי ורוב האנשים שקנו מחשבים בזמן האחרון לא מגיעים אם קונן דיסקים. זה תכנולוגיה שנקחדת מהעולם. (תנסו לחשוב על מה היה כשאנחנו היינו ילדים ועם יש לנו דרך לקרוא את הדברים) ולכן מאוד ממליצה לעבור לUSB זה יותר יקר מCD אבל עדין המחירים של זה מאוד ירדו ועדיף לעלות את מחיר החבילה בכמה שקלים ולכלול USB. (הדיסק און קי שלי קניתי באלי אקספרס ועלה 5 דולר. אני אישית קניתי ממותג עם הלוגו שלי אבל בלי לוגו אפשר לקנות בפחות)

• הוסף לסימניות
קניתי אצל David05 - רונן מהפורום.
קופסאות ודיסקים איכותיים, מחיר זול, מומלץ בחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה