עזרה איפה אפשר לשים פלטה של שבת בפסח?

• הוסף לסימניות
כל שבת אנחנו שמים את הפלטה על השיש, ובפסח אנחנו פורשים פי וי סי, ואי אפשר לשים עליו פלטה, כי זה יימס....

• הוסף לסימניות
אפשר ליקח חתיכת עץ מנגריה לעטוף בנייר כסף.

חוץ מיזה אני לא בטוח שפיויסי נמס מפלטה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה אני שמתי שנה שעבה ולא קרה כלום

• הוסף לסימניות
אצל ההורים שלי לפני שנים הפיויסי "נכוה" מהפלטה
כדאי להזהר

• הוסף לסימניות
אני כל השנה לא שמה על השיש כי אסור לשיםמדברים חמים.

לקחתי כמה חתיכות של הקרמיקה של המטבח ואני מניחה על זה.
זה פתרון מעולה גם לפסח

• הוסף לסימניות
באותו ענין, איפה אתן שמות את הטוסטר אובן לפסח?
אמרו לי שמסוכן לשים אותו בתוך ארון - במקום התנור הרגיל - כי צורך יותר אוורור.
אז איפה אפשר לשים?

• הוסף לסימניות
מלא!!! אחיינים/נכדים וכו'
והם לא באזור המטבח בזמנים מסוכנים :eek:

את מוכנה לעשות לי טובה אישית, ולא להתנדב להיות המשפחה הבאה שתעלה לכותרות בנסיבות עצובות???

בבקשה, פליז, ביטע- לא על הרצפה! זה ממש לא בטיחותי!!

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין תנור משולב דו תאי שהתא הראשון שלו נמוך כמעט נוגע ברצפה
לטוסטר אובן שעומד על הרצפה??
מכל מקום אני לא שמה על הרצפה מטעמי נוחות ומכך שבפסח צריכה שיהיה שמור על מצע עטוף ונקי
וב"ה שיש לי מקום על השיש בשבילו
ההורים שלי מניחים אותו על שידה שמביאים מאחד החדרים ומצפים
השנה אי"ה יהיו לי 2 טוסטר אובן (חלבי ובשרי) אז אחד מהם אניח כנראה במרפסת השרות מעל מכונת הכביסה

• הוסף לסימניות
באותו ענין, איפה אתן שמות את הטוסטר אובן לפסח?
אמרו לי שמסוכן לשים אותו בתוך ארון - במקום התנור הרגיל - כי צורך יותר אוורור.
אז איפה אפשר לשים?

אני שמה על המכונת כביסה, פורסת ניר כסף עבה ומעליו את התנור,
המרפסת שירות שלי צמודה למטבח...

• הוסף לסימניות
לא כדאי לשים פלטה על הפי וי סי.
אני בעיקרון לקחתי קרטון של המצות, עטפתי בנייר אלומיניום ושמה אותו במשך השבוע מתחת לטוסטר אובן על הפי וי סי, ובשבת וחג מתחת לפלטה.
שנה שעברה שכחתי להעביר בשביעי של פסח מהטוסטר-אובן לפלטה, בנס רק נוצר כתם שחור מכוער על הפי וי סי (2 שכבות, זה בדיוק על הפינה) ועל השיש מתחת (עד היום קיים הכתם על השיש, התבהר מעט, אבל עדיין קיים)

• הוסף לסימניות
פלטה - על הכיריים.

טוסטר אובן - על המקרר. (כל פעם לעלות על כסא בשביל להוציא / להכניס.:()

כך בנתיים עד שהמטבח יתרחב. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה