מידע שימושי איפה אתם בשבת הגדול?

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים ללכת למלון.
מישהוא יודע פרטים על מקום ששווה? יש עדיין מקום או שזה מאוחר מדי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ימים טרופים אין זמן להתארגן לנסיעה למקום אחר ולחזור מאוחר בלילה במוצ"ש, אנחנו רק בבית
הורי אפי' בכזה שנה בשבת הגדול הבית מפוסח ונקי ומתחילים את הבישולים והאפיות לקראת פסח הבא עלינו לטובה

• הוסף לסימניות
חפץ חיים או ניר עציון

לשאלה בהודעה- חפץ חיים או כינר בגליל או ציפורי בכינרת וכינורות אם אתם רוצים יותר היימיש.
תודה!
מישהוא ראה פרסומים על תוכניות לשבתות כאלו?
ומה יותר טוב? זה פעם ראשונה במלון חרדי כי תמיד אנחנו הולכים באמצע שבוע או בחו״ל.

• הוסף לסימניות
תודה!
מישהוא ראה פרסומים על תוכניות לשבתות כאלו?
ומה יותר טוב? זה פעם ראשונה במלון חרדי כי תמיד אנחנו הולכים באמצע שבוע או בחו״ל.
אם ככה הייתי הולכת לכינר בגליל ואם לא שם אז ניר עציון או חפץ חיים.
לא ראיתי פרסומים.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שיש הרבה פעמים פרסומים בהידברות
ים תוכניות ושווה מאד מאד , והרצאות מעניינות בקיצור שווה כל שקל
בדרך כלל הם מפרסמים גם באתר וגם בעלוני הידברות

• הוסף לסימניות
ידוע לי שיש הרבה פעמים פרסומים בהידברות
ים תוכניות ושווה מאד מאד , והרצאות מעניינות בקיצור שווה כל שקל
בדרך כלל הם מפרסמים גם באתר וגם בעלוני הידברות
יקר
אבל שווה

• הוסף לסימניות
יש מצב שהשאלה בכותרת מיותרת...
ולענין השאלה בגוף האשכול
אם אני לא טועה, יש במירון איזה מלון
לא ממש מלון אבל מקום אירוח יפייפיה ברמה של מלון
ומביאים אוכל לחדרים עם פלטה

ושאר המלונות החרדיים
כינר, כינורות, חפץ חיים, ניר עציון, לביא, גלי צאנז
וגם נוף ערד איכשהוא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה