לא הבנת אני רוצה מלון נראה לי שבמירון אין.מירון אין על מירון!!
אז לנו זה לא מתאים ואנחנו מחפשים מלון שקרוב יחסית למרכז.ימים טרופים אין זמן להתארגן לנסיעה למקום אחר ולחזור מאוחר בלילה במוצ"ש, אנחנו רק בבית
הורי אפי' בכזה שנה בשבת הגדול הבית מפוסח ונקי ומתחילים את הבישולים והאפיות לקראת פסח הבא עלינו לטובהימים טרופים אין זמן להתארגן לנסיעה למקום אחר ולחזור מאוחר בלילה במוצ"ש, אנחנו רק בבית
חפץ חיים או ניר עציון
תודה!לשאלה בהודעה- חפץ חיים או כינר בגליל או ציפורי בכינרת וכינורות אם אתם רוצים יותר היימיש.
אם ככה הייתי הולכת לכינר בגליל ואם לא שם אז ניר עציון או חפץ חיים.תודה!
מישהוא ראה פרסומים על תוכניות לשבתות כאלו?
ומה יותר טוב? זה פעם ראשונה במלון חרדי כי תמיד אנחנו הולכים באמצע שבוע או בחו״ל.
יקרידוע לי שיש הרבה פעמים פרסומים בהידברות
ים תוכניות ושווה מאד מאד , והרצאות מעניינות בקיצור שווה כל שקל
בדרך כלל הם מפרסמים גם באתר וגם בעלוני הידברות
יש בטחיש נופש של הידברות בשבת הגדול?
באלון הידברות של השבת היה הרבה פרסומים על נופשים איתם בשבת הגדוליש בטח
במלון לאונרדו בירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים