קינוחים איפה בב"ב אפשר להשיג פירות קפואים לא יקר ובהכשרים עדה חרדית/לנדא

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן יש בבני ברק באזור המרכז - פירות קפואים בהכשרים כמו עדה חרדית/לנדא ולא יקר?
תודה!

• הוסף לסימניות
דחוף להיום ??
אם לא.
תחפשי כאן בפורום
יש אחד זול ממש שעושה משלוחים לכל הארץ
כשרות רובין.
זוללללל וטוב.

• הוסף לסימניות
דחוף להיום ??
אם לא.
תחפשי כאן בפורום
יש אחד זול ממש שעושה משלוחים לכל הארץ
כשרות רובין.
זוללללל וטוב.
דווקא מחיפוש שעשיתי בפורום לא מצאתי לפחות לא בבני ברק. אולי בירושלים משהו. אבל קיבלתי ממישהי מספר של אחד שעושה משלוחים לכל הארץ ונאמר לי שהוא זול. אין לי מושג לגבי יקר וזול בפירות קפואים (זה בא. המחירים שלו
הוא דווקא רצה להביא לי משלוח עד הבית עוד היום. יש לו רק רובין (- שזה הכשר כנראה בסדר גמור והרבה שמקפידים אומרים שאוכלים אותו. אבל...) אני מחפשת למטרה שלי הכשר עדה חרדית או הרב לנדא (שזה כנראה עם הרב רוזנבלט יחד). משהו שהמיועדים לאכול מכל הסוגים אוכלים ממנו.
0527170922
0548599320
זה כנראה המספרים של אותו אחד. ויש לו רק הרב רובין. אין לי מושג לגבי המחירים. זה בא באריזות של 2 קילו, והמחירים שונים מפרי לפרי. למשל: אננס או מנגו המחירים שלהם 60 ש"ח ו-40 ש"ח (יתכן שהמחירים לא בהתאמה לסדר המוצרים שציינתי אלא הפוך).

• הוסף לסימניות
ב"יש חסד"

• הוסף לסימניות
יש ב"יש" - בדכ במבצע של 2 ב.. (לא זוכרת)- במקפיאים ליד הירקות (בסניף רימונים) כשרות הרב לנדא
יש במיצים אורי ברחוב רשי לפי משקל- גכ הרב לנדא

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין יש לי 2 ק"ג תמרים קפואים של רובין- למסירה
בב"ב.

• הוסף לסימניות
יש ברמי לוי מבצע מטורף עכשיו באתר
גם בחנות זה לא מאד יקר
נראה לי זה העדה החרדית, אפשר לבדוק באתר

• הוסף לסימניות
באושר עד יש תמיד לנדא

• הוסף לסימניות
מתחת לביהכנ"ס נדבורנא בבני ברק בכל יום רביעי בשעה 1 בצהריים יש מכירה של דברים קפואים
ואפשר לקנות שם במחיר זול פירות קפואים

• הוסף לסימניות
היכן קונים את החומר לפרוזן יוגרוט בהכשרים טובים?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר משלוחים לפירות קפואים בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה