גם אני עשיתי לבד פעמיים! גם ריפוד וגם ניילוןאני עשיתי לבד, זה לא סיפור רציני וחוסך הרבה כסף
קניתי את הנילון בעובי שרציתי, חתכתי לפי המידה של הכיסא+קצוות בצדדים
מניחים את המושב באמצע הנליון, מותחים ומהדקים עם מהדק קיר
כדי שיהיה מתוח היטב בפינות משתמשים עם פן, כך הנילון ימתח ויתגמש לפי השקע של המושב.
גם ריפוד?איך?גם אני עשיתי לבד פעמיים! גם ריפוד וגם ניילון
אני עשיתי לבד, זה לא סיפור רציני וחוסך הרבה כסף
קניתי את הנילון בעובי שרציתי, חתכתי לפי המידה של הכיסא+קצוות בצדדים
מניחים את המושב באמצע הנליון, מותחים ומהדקים עם מהדק קיר
כדי שיהיה מתוח היטב בפינות משתמשים עם פן, כך הנילון ימתח ויתגמש לפי השקע של המושב.
אפשר פרוט מדויק איך עושים?גם אני עשיתי לבד פעמיים! גם ריפוד וגם ניילון
עם מהדק קיר פשוט אחרי שאתה מפרק את המושב.אפשר פרוט מדויק איך עושים?
איך מהדקים למושב?
איך מסדרים בפינות?
בטח, אותו דבר כמו ניילון ואם קונים בד קצת נמתח אז בכלל חיים קלים. הבג יותר קל מהניילון. החלפתי פעמיים. קלי קלות, לבד! בלי עזרה! אבל רק מושב בלי גב..גם ריפוד?איך?
חזקקק
היי, אני רוצה לרפד בניילון את הכסאות שלי, איזה סוג ניילון אני אמורה לקנות ואיפה אפשר להשיג? טמבור?בטח, אותו דבר כמו ניילון ואם קונים בד קצת נמתח אז בכלל חיים קלים. הבג יותר קל מהניילון. החלפתי פעמיים. קלי קלות, לבד! בלי עזרה! אבל רק מושב בלי גב..
לדעתי ניילון בינוני או עבה אבל לא הכי עבההיי, אני רוצה לרפד בניילון את הכסאות שלי, איזה סוג ניילון אני אמורה לקנות ואיפה אפשר להשיג? טמבור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים