איפה בירושלים יש חנות של פוקס עם מחלקה גדולה של בגדי ילדים

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכון, כי עכשיו אין כלום. טרנינגים אם את רוצה. בעונה או בסופעונה ב-12, יש שם דברים מאד יפים.

• הוסף לסימניות
אני כמעט אף פעם לא מוצאת בפוקס משהו לעניין.
הדברים שנראים לי מכובדים ומתאימים לילדי היקרים עולים בעונה מחיר מפולפל ובסוף עונה נגמרים הראשונים (לפני הסוף עונה)
המעילים נשארו גם בסיילים של סוף העונה במחיר של מאה ושישים שקלים, שיחפשו את החברים שלהם.
נמאס לי לחפש שם. יש חנויות טובות וקרובות ליד הבית ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;950741:
אני כמעט אף פעם לא מוצאת בפוקס משהו לעניין.
הדברים שנראים לי מכובדים ומתאימים לילדי היקרים עולים בעונה מחיר מפולפל ובסוף עונה נגמרים הראשונים (לפני הסוף עונה)
המעילים נשארו גם בסיילים של סוף העונה במחיר של מאה ושישים שקלים, שיחפשו את החברים שלהם.
נמאס לי לחפש שם. יש חנויות טובות וקרובות ליד הבית ושלום על ישראל.
נו, איזה חנויות? אני לא מצליחה למצוא מקום נורמלי לבגדי ילדים ליומיום (לא אוהבת את קידישיק ולידר)

• הוסף לסימניות
קודם כל אושר, צריך להכיר את השיטה- יש לך כרטיס מועדון, עם הנחת יומולדת, אצלי בחודש דצמבר. יוצא לי יחד- 66% הנחה בערך ואז הכל ממש במחירי בזאר. צריך לדעת מתי לבוא ובאמת- אחרי גיל 5-6 לילדות באמת אין כמעט מה למצוא. לקטנטנים זה שווה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;950743:
נו, איזה חנויות? אני לא מצליחה למצוא מקום נורמלי לבגדי ילדים ליומיום (לא אוהבת את קידישיק ולידר)
השנה קניתי סריג מהמם לבנות בבזאר שטראוס, לא יודעת איזו חברה. בפארטי יש דברים מאוד יפים (לבנים בעיקר)
בעזרה ואחוה מצאתי גם סריג מקסים לבנות יום יום,
לקטן שלי קניתי בשנה שעברה בקידי שיק שני פוטרים מקסימים (לא של קידי שיק, לא זוכרת של מי, אבל הם מכרו)
בעולם הבגד מצאתי עוד כמה דברים.
בשנה שעברה עשיתי בערב פסח סיור מודרך בבני ברק (ר' עקיבא) ומחנות לחנות מצאתי דברים מקסימים במחירים מצוינים- לקיץ, מה שאח"כ לא היה אפשר למצוא כי הסחורה נגמרה.
לא אגיד לך, יש לי סוודר נהדר של שילב שקיבלתי מתנה ורואים עליו איכות, אבל בשביל זה יש דודים. שאני אשקיע 140 ש"ח רק על סוודר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;950745:
קודם כל אושר, צריך להכיר את השיטה- יש לך כרטיס מועדון, עם הנחת יומולדת, אצלי בחודש דצמבר. יוצא לי יחד- 66% הנחה בערך ואז הכל ממש במחירי בזאר. צריך לדעת מתי לבוא ובאמת- אחרי גיל 5-6 לילדות באמת אין כמעט מה למצוא. לקטנטנים זה שווה מאוד.
אני ראיתי סריג נהדר לבן שלי בחנוכה, אבל המחיר היה גבוה לטעמי (60 ש"ח) כשזה ירד ל-40 כבר לא נשאר, או לא היה בצבעים. ובעיקר אני רואה הרבה דברים צעקניים, או זנוחים. וזה עוד בסנטר 1 החרדי.
לתינוקות (בנות וקצת בנים) יש דברים מקסימים, אבל לא רלוונטיים בשבילי.
תגידו לי, למה הם שומרים את המעילים של הבנות? (מאה שישים ועוד על צבעים לא מי יודע מה... מה הסיפור?)

• הוסף לסימניות
השנה המעילים דפוקים ולא מוצלחים, אני בכל מקרה לא רציתי. אבל מי שקונה בפולאק ב-300 יקנה בוודאי ב-160, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;950833:
השנה המעילים דפוקים ולא מוצלחים, אני בכל מקרה לא רציתי. אבל מי שקונה בפולאק ב-300 יקנה בוודאי ב-160, לא?
של הבנות היה נראה לי מרופד יפה, הצבעים :rolleyes:
ומי קונה בפולק ב-300 לילדה בת ארבע???

• הוסף לסימניות
תתפלאי לשמוע שקונים. לא אני כמובן. היו כאן לא מזמן אשכולות המלצה בנושא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה