איפה הבעיה - במחשב או במדפסת?

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת חדשה - זירוקס 3210 - וכאשר החומר המודפס הוא בפונט אהרוני, נעלמות בהדפסה רוב אותיות האל"ף וחלק מן השי"ן. (לא הספקתי לבדוק אילו מן השי"ן לא הופיעו, והדף כבר אינו תח"י). לקוראי אידיש מצורפת דוגמא טריה. למותר לציין שבמחשב כל האל"פין מופיעות ללא רבב.

קבצים מצורפים

• פלאי המדפסת החדשה 001.jpg
    KB 315 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מכיון שזו מדפסת חדשה אני לא מאמין שהבעיה במדפסת הייתי יותר הולך על כיוון לשנות פונט, או להתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת .
אולי....

• הוסף לסימניות
לשנות פונט - זה מה שעשיתי במקרה הזה כדי להתגבר על הבעיה, אבל לפעמים הבן אדם רוצה דווקא את הפונט הזה. חוץ מזה, שאין לי מושג באיזה עוד פונט יקרה הדבר המוזר הזה. אנסה אכן להתקין מחדש את הדרייבר, תודה.

• הוסף לסימניות
זה לכאורה בעיה בקובץ של הפונט תנסה להשיג את הפונט ממישהו אחר ואז תנסה להדפיס
ולא התכוונתי שתחליף פונט למסמך

• הוסף לסימניות
אה, יישר כוח, לא ירדתי לסוף דעתך... זה הפונט שקיבלתי עם הווינדוס (חוקי לגמרי). יכול להיות שהוא סתם פגום?
בעצם, במדפסת הקודמת שהיתה לי (זירוקס 220) אהרוני לא עשה שום בעיה. אז זה אומר שאולי בכל זאת הדרייבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה