איפה הכי זול לקנות ME Cs5.5 DESIGN STANDARD

• הוסף לסימניות
מחפש את המקום הכי זול לקנות גירסה מלאה של אדובי CS5ME DESIGN STANDARD
מלאה ולא שידרוג

מי שיכול לעזור אשמח אם תיצרו קשר ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
052-8227770

תודה רבה גמר חתימה טובה לשנה טובה ומתוקה לכל אחב"י
סיון אופיר

• הוסף לסימניות
לסטודנט יש לך אפשרות לקנות דרך קויקסופט בזיל הזול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;646750:
לסטודנט יש לך אפשרות לקנות דרך קויקסופט בזיל הזול.

גם שם יש רמת תמחור שונה אם אתה קונה סתם או בצורה של דילר
הגעתי איתם לא מזמן לתמחור של כמות גדולה של רשיונות ב26.5 דולר לחבילה....

• הוסף לסימניות
יש משהו כמו סופטסייל ונראה לי שהם הכי זולים. בקיצור: לחפש בגוגל חברות שמוכרות תוכנות, חוץ מקוויקסופט.

• הוסף לסימניות
אגב לידיעתם ב5.5 אין אפשרות לממשק בעברית

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהפתרון סטודנט יעזור כאן, כי מי שרוצה לרמות אותם ממילא יכול להתקין בלי רשיון, ומי שרוצה להיות ישר/חוקי עד הסוף לא יעשה את זה במילא (כנל לגבי קבוצתי שאתה לא שייך לה כמו מוסד וכו' שלא עזרת כלום לא מבחינה הלכתית ולא מבחינה חוקית.

מכאן עוד מודעה רבה לאורייתא שכל מי שחושב להסתמך על ההיתרים(הלא ברורים) שמותר להשתמש בגירסאות שכביכול לא נמכרות גם בלי רשות, לא יכול למשל להתקין CS4 .
דיברתי עם החברה בחול טלפונית עם סגן מנהל ההשיווק של האיזור שלנו - והוא אמר לי שאם אני רוצה לקנות CS4 למשל אין שום בעיה, גם אם הם לא מוכרים את ה MEDIA (דהיינו את הדיסק ) אני יכול להעתיק ממשהוא אחר או שהם ישלחו לי לינק ולקנות מס סידורי של 5 ואז להתקשר לשירות לקוחות בחול ויתנו לי מס הפעלה מיוחד כדי שיעבוד גם ב 4.
אז ככה שכל ההתיר המפוקפק נפל בבירה.

נ.ב. כמדומה לי שה CS55 (לגבי הגרפיקה בפרמייר זה שונה) זה בעצם גירסה 5.1 שזה מה שיקרה אם תתקין CS5 ותעדכן את כל העידכונים. אני טועה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה