התייעצות איפה הכי טוב וזול להקים דפי מכירה באינטרנט ?

• הוסף לסימניות
ברצוני לשאול
(יסלחו לי המנהלים אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי היכן כן. אבין אם יועבר למקומו הראוי)

ברצוני לפתוח באינטרנט כמה עמודי מכירה למספר מוצרים בודדים,
כרגע אני סולק דרך משולם,
אפשר לעשות אצלם דפי מכירה למספר מוצרים אלא שזה עולה בין 60 - 90 ש"ח לחודש
האם מישהו מכיר מקום שאפשר להוזיל את הסכום הזה, או משהו שיכול להמליץ לי עליו,
אם הוא מאפשר סליקה דרך מערכת משולם אז כמובן עוד יותר טוב

אשמח לשמוע המלצות מבעלי נסיון בתחום

תודה רבה רבה מראש למי שיכול להחכימני ! !

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה כזה דבר,
משהו כמו שנים שלושה עמודים בודדים.
אשמח לשמוע ולקבל הצעות.

• הוסף לסימניות
תוכלו לפנות אליי, יש לי אתר מכירות פעיל, אוכל פשוט להוסיף את המוצרים שלכם אליו,
עניין הסליקה זה תלוי מה יש לכם ומה הצרכים וכו'.
מייל - speedsforyou שטרודל...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד הצעות תודה !

• הוסף לסימניות
מקפיץ.

• הוסף לסימניות
אפשר לצפות בדפי מכירה ע"י לינק ייעודי

• הוסף לסימניות
אפשר לצפות בדפי מכירה ע"י לינק ייעודי
יש לך באופיס גיא באיזה 25 ש"ח לחודש 10 דפי מכירה
אם תעשה שם תעשה דרך הקישור הזה כי אני ירוויח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה