דרוש מידע איפה הכי טוב לאחסן תמונות שעדיין לא פותחו?

• הוסף לסימניות
יש לי המווווון תמונות במחשב שאני רוצה להעביר לזיכרון נייד,
מה הכי מומלץ?
חשוב לי לציין שאת רובן לא פיתחתי ככה שממש חשוב שהן לא יעלמו או יימחקו פתאום...
ואולי הכי טוב לאחסן בענן או משו כזה (זה יקר?)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מאחסן תמונות? כולם מפתחים?? :eek:

• הוסף לסימניות
יש לי תיקיה במחשב עם אלפי תמונות מסודרות לפי שנים.
חוץ מזה עשיתי גיבוי על דיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ לאחסן בענן
זה בחינם עד כמה שידוע לי(אולי עד משקל מסוים)
עמיד מפני שריפות או העלמות וכ"ו

• הוסף לסימניות
ענן בד"כ מוגבל לכמות ג'יגה עד כמה שידוע לי.
אני אישית מסדרת במחשב ומגבה בדיסק קשיח כמו שאמרו כאן למעלה, מידי פעם אפשר לגבות שוב אם נוספו תיקיות חדשות.
והכי חשוב לשמור את הדיסק קשיח במקום ידוע ושמור!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי שתקני R דיסק
זה מלא מקוםם
ואת שומרת את זה מחוץ למחשב

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ גם-וגם...
גם בדיסק קשיח חיצוני וגם בענן....
מנסיון

• הוסף לסימניות
אפשר לאחסן תמונות חינם ללא הגבלה בגוגל תמונות.
בשביל שזה יהיה ללא הגבלה אז הוא קצת מוריד מהאיכות של תמונות כבדות, אני לא ראיתי הבדל.
זה ממש נוח, אפשר לסדר לפי תיקיות.
וגוגל מארגן לפי פרצופים.

וכדאי גם דיסק קשיח כמו שכבר המליצו

• הוסף לסימניות
בשביל שזה יהיה ללא הגבלה אז הוא קצת מוריד מהאיכות של תמונות כבדות, אני לא ראיתי הבדל.
וגוגל מארגן לפי פרצופים.

גוגל תמונות חסום בנטפרי
מה עושים?

• הוסף לסימניות
וגוגל מארגן לפי פרצופים.

גוגל תמונות היה באמת ללא עלות לפני כמה חודשים הם הודיעו שמתאריך מסוים (לא זוכרת) כמות האחסנה תוגבל(נראה לי ל 15 GB ) לא כולל מה שהעלו לפני כן.
כך שזה ממש מקביל ומגביל כמו גוגל דרייב

• הוסף לסימניות
גוגל תמונות היה באמת ללא עלות לפני כמה חודשים הם הודיעו שמתאריך מסוים (לא זוכרת) כמות האחסנה תוגבל(נראה לי ל 15 GB ) לא כולל מה שהעלו לפני כן.
כך שזה ממש מקביל ומגביל כמו גוגל דרייב
מיוני 2021, אבל מה שהעלו עד אז לא יחשב, אלא רק מה שיעלו אחרי התאריך הנ"ל.
ככה שדבר ראשון אפשר לגבות היום ואז יש לכם גיבוי של כמה וכמה שנים.
ואם תעשו את זה במייל חדש אז גם אם אח"כ תרצו להמשיך לגבות יקח למעלה משנה עד שתמלאו את 15 ג'יגה החינמיים, וגם אחרי זה אפשר לשלם 8 ש"ח לחודש ויהיה לכם שקט עוד כמה שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה