כללי איפה הכי מומלץ ללמוד גרפיקה באמריקה?

• הוסף לסימניות
בארה"ב לא מומלץ ללמוד גרפיקה בכלל.
אם כבר לך על בניית אתרים או עיצוב ממשק משתמש.

• הוסף לסימניות
במוצ"ש האחרון שוחחתי עם חבר ובתוך הדברים אמר לי שבזמן אחרון זה נכנס חזק שמה לימודים לגרפיקה

ואני יודע מחבר שכבר סיים לימודים והוא עובד במשרד ומקבל 15 $ לשעה פלוס הוצאות רכב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;673144:
במוצ"ש האחרון שוחחתי עם חבר ובתוך הדברים אמר לי שבזמן אחרון זה נכנס חזק שמה לימודים לגרפיקה

ואני יודע מחבר שכבר סיים לימודים והוא עובד במשרד ומקבל 15 $ לשעה פלוס הוצאות רכב
15$ לשעה בארה"ב זה ממש לא הרבה.
הוצאות רכב זה נורמה (מחירי הרכבים שם יותר זולים ב־60%).
ודווקא בגלל שזה נכנס חזק (לא מאמין - אבל נניח וכן) זה סיבה נוספת למה לא ללמוד.

או שאתה מהיהודים שמגיעים לעיר, מחפשים מה יש הכי הרבה ופותחים חנות מתחרה מול או ליד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;673144:

עבור $15 לשעה לא צריכים ללמוד גרפיקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;673244:
עבור $15 לשעה לא צריכים ללמוד גרפיקה...
אל תתפוס אותי בדיוק הסכום כי אני לא זוכר בדיוק הסכום אני רק אמרתי לעצמי שהלוואי פה אני יקבל אותו תנאים , ולציין שהוא היה גרפיקאי מתחיל מיד אחרי סיום לימודים יותר קצר ואני מניח שפחות מקצועי ממה שמלמדים בפרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;673265:
אל תתפוס אותי בדיוק הסכום כי אני לא זוכר בדיוק הסכום אני רק אמרתי לעצמי שהלוואי פה אני יקבל אותו תנאים , ולציין שהוא היה גרפיקאי מתחיל מיד אחרי סיום לימודים יותר קצר ואני מניח שפחות מקצועי ממה שמלמדים בפרוג
איפה למד?

• הוסף לסימניות
בוויליאמסבורג יש מישהו שלמה שפילמאן, מומחה בגרפיקה, שנותן שיעורים פרטיים ללימוד גרפיקה במחירים סבירים. (כמדומני שהוא אמר לי פעם שהוא גם כותב פה) שמעתי שעשרות אברכים למדו כבר אצלו במרבית השביעות רצון.
טלפון שלו: 3475857325
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אמריקה היא מקום גדול, אתה יודע.
מזכיר לי שקרוב משפחה שלי הגיע לטורונטו, ואחרי ערבית של ערב שבת ב"שול" נכנס בשיחה עם מישהו, וכשאותו מישהו ששמע שהוא מישראל אמר לו בהתרגשות "אז תמסור ד"ש ליוסי כהן!"

חוץ מזה אפשר לנסות לדפוק על הדלת של דיסני ולשאול אם פה מלמדים אילוסטרייטור, לך תדע מה יצא לך מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שכוי;673300:
בוויליאמסבורג יש מישהו שלמה שפילמאן, מומחה בגרפיקה, שנותן שיעורים פרטיים ללימוד גרפיקה במחירים סבירים. (כמדומני שהוא אמר לי פעם שהוא גם כותב פה) שמעתי שעשרות אברכים למדו כבר אצלו במרבית השביעות רצון.
טלפון שלו: 3475857325
בהצלחה.

הניק שלו פה בפרוג הוא מר פוטושופ. משהו כזה

• הוסף לסימניות
כתיבה נכונה, האם אתה יודע להמליץ איפה ללמוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;674098:
הניק שלו פה בפרוג הוא מר פוטושופ. משהו כזה

זה נכון!
יכולין ללמוד אצלי גרפיקה

ה׳אימייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה