איפה הכסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח דייטש;953220:
בדיוק על זה נאמר, שאלת מליון הדולר...

אני חושב שהתשובה בכל אופן לשאלה הזו שווה הרבה הרבה יותר ממליון דולר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;953172:
זוכרים את האשכול הזה?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=114123

אז זהו. מתברר שצדקתם...
עכשיו מישהו אולי יודע מתי מחזירים את הכסף?
זה לא עניין של צדקתם או לא צדקתם. הייתה כאן תקלה, שכל מי שעקב יכל להבין שאין כאן רמיה או סחטנות. רק לחשוב על העלויות של כל ההתארגנות, אלו לבד מצדיקים את ה400 שקל. לגבי ה10000 ש"ח, לפי מה שידוע לי הכסף נמצא כעת במשרד השיכון. הטענה היא שהוא יחזור. מתי? שאלה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;953433:
זה לא עניין של צדקתם או לא צדקתם. הייתה כאן תקלה, שכל מי שעקב יכל להבין שאין כאן רמיה או סחטנות. רק לחשוב על העלויות של כל ההתארגנות, אלו לבד מצדיקים את ה400 שקל. לגבי ה10000 ש"ח, לפי מה שידוע לי הכסף נמצא כעת במשרד השיכון. הטענה היא שהוא יחזור. מתי? שאלה טובה.
במשרד השיכון? לא סיפרו לי את זה.
אמרו שזה מופקד בפיקוח של עו''ד נאמן וכו' וכו'...

• הוסף לסימניות
כל ההתארגנות שם הייתה חובבנית כמו ב.'שטיבל' קלאסי
שכחו שיש כמה חוקים במדינה בדרך וחבל ........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;953811:
במשרד השיכון? לא סיפרו לי את זה.
אמרו שזה מופקד בפיקוח של עו''ד נאמן וכו' וכו'...
כשמגישים הצעה במכרז צריך להפקיד סכום כסף גדול במשרד השיכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;953172:
זוכרים את האשכול הזה?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=114123

אז זהו. מתברר שצדקתם...
עכשיו מישהו אולי יודע מתי מחזירים את הכסף?

הכסף נמצא בחשבון בנק בפק"מ, שעושה בנתיים ריביות,
העיקר שיש עוד יהודי שמרוויח, מה קרה,
אם הם לא יסתדרו במשפטים הם יחזירו את 10,000 וישאר רק המליון ש"ח מדמי הרכישה,
ואם הם בעז"ה יצליחו במשפטים, אז הכסף שבנתיים מופקד אצל בחשבון הנאמן יעבור למי שיבנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה