כללי איפה הstock photos לקניה שהיו פעם באתר של פרוג?

• פותח הנושא yogo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה הstock photos לקניה שהיו פעם באתר של פרוג?
תדוה

• הוסף לסימניות
לא נפתח לי

האם עוד אפשר להגיע לזה היום?
ולמה אין לינק קבוע וגדול כמו פעם?

• הוסף לסימניות
בצעו חיפוש.
לפני מס' ימים מישהו העלה לינק מעודכן.

• הוסף לסימניות
בצעו חיפוש.
לפני מס' ימים מישהו העלה לינק מעודכן.

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש וניסיתי להגיע בכל מיני דרכים וזה פשוט סיוט!!!

• הוסף לסימניות
הורדנו את זה, בונים את זה מחדש..

עמכם הסליחה..

• הוסף לסימניות
איך אפשר להוריד תמונה מהגלריה אם מגיע לי ללא תשלום?

בזמנו, לפני שנתיים אני חושבת, היתה תחרות של תמונות וכל מי ששלח אז הי אמור להיות רשאי להשתמש בכל התמונות שבאותה קטגוריה ששלח ללא תשלום. מה עם זה? מאז המון פעמים ניסיתי להבין איך זה עובד ולא הצלחתי. מה אפשר לעשות ואת מי אפשר לשאול?

• הוסף לסימניות
יש לי בלאגן רציני עם זה....
יש לי כמה דיסקים DVD עם קבצי תמונות שאנשים שלחו, מדובר בכמויות גדולות שחלקם אפילו עלה בזמנו לגלריות. הרבה מאד מהקבצים ואין לנו מושג מי שלח אותם..

היו כמה פרוייקטים, כאשר כל מי שהשתתף בפרוייקט היה זכאי לקבל את התמונות של כל הפרוייקט.
צריך לעשות עם זה סדר רציני ולשלוח לכל אחד את התמונות של הפרוייקט בו הוא השתתף.

אני מתנצל שעבר כל כך הרבה זמן ועדיין לא הצלחנו לסדר את זה, אני מקוה מאד שנוכל אחרי החגים להושיב מישהו שיעשה סדר עם כל הפרוייקטים האלו יקטלג ויכין רשימה מסודרת למי מגיע מה. ונסיים את זה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה