איפה יש בגדים אמיתיים לילדות במודיעין עילית (קייצי ליום יום)

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף עונה של פוקס ב40 ש"ח טוניקות סריג יפהפיות עם חגורה, פסים, היו כמה צבעים אז עשינו סט :) וזה חיכה לחול המועד.
בכלל, העיקרון הוא לקנות באדר ובאלול ולא בניסן ובתשרי.... ההבדל הוא של עשרות אחוזים בחמחיר ובתנאי הקנייה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1240248:
את מתכוונת לחולצות פולו?
כן ברעיון, מה שנקרא לקוסט, זה בד לא נצמד, לא נמתח משמעותית, יש לו צווארון והוא עומד מאוד יפה, בגילאי בית הספר זה מצוין לדעתי לאחה"צ.

לנוי לגבי חול המועד- יש לפעמים בפוקס וכדומה סריגים דקים -טוניקות אפודות וכו', את שמה מתחת חולצת בסיס לבנה וזה מאוד יפה לחוה"מ או למשהו חגיגי של יום חול.
בגדול אני מלבישה בחול המועד בגדי שבת אבל אלו שכבר אינם ממש חדשים או ירושות וכדומה שעדיין חגיגי אבל לא לחג עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1240257:
נראה לי לא שווה להשקיע יותר מידי בבגדי ילדות , זה לא שוק רווחי כמו בגדי נערות ונשים, שם המחירים הרבה יותר יקרים...

לא מובן לי למה...
הרי בגדי שבת קונים בדר"כ מחג חג ומאירוע לאירוע.
אז נכון שיש שם רווח גדול, אבל מוכרים באופן יחסי פחות - כי לא קונים לילדה אחת 6 הופעות שבת בעונה לעומת 6 סטים של יום חול שיקנו - במידה ויהיה מבחר...

אז נכון שהרווח יותר נמוך, אבל כמשכפילים במספר הפריטים שימכרו - זה שווה...

אני חושבת שכל אמא היתה רוצה לקנות לבת שלה כמה בגדים יפים ליום חול במחירים סבירים (כמו נקסט למשל :)), שיהיה לה ללכת לחברה, לגינה אחה"צ, לפעילו וכו'.

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול בערב אמרתי לבעלי שיש לשקול פתיחת עסק של בגדי ילדות וילדים, ליום חול.... ההצע קטן מן הביקוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה