מידע שימושי איפה יש בירושלים מכירה איכותית של תחפושות

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר היה מכירה באולם בירמיהו.
מישהו יודע פרטים איפה אפשר להשיג את המכירה ההיא,
או יודע על מכירה אחרת בירושלים?
(לא סופר שיין)

• הוסף לסימניות
נראה לי זה היה QUEEN
היתה אחת הניקיות כאן שהעלתה קטלוג.
תחפשי באשכול של התחפושות.

• הוסף לסימניות
יש מכירה במאה שערים ליד יפה נוף שמוכרים שם תחפושות איכותיות ברמות על, הכל תפירה ביתית.

• הוסף לסימניות
נראה לי זה היה QUEEN
היתה אחת הניקיות כאן שהעלתה קטלוג.
תחפשי באשכול של התחפושות.

לנו לא היה מכירה בירמיהו אבל יש לנו שבוע הבא מכירה בי-ם באלקנה
יש לנו תחפושות איכותיות ומושקעות!
אם תירצי קטלוג ופרטים שילחי לי למייל שבחתימה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לנו לא היה מכירה בירמיהו אבל יש לנו שבוע הבא מכירה בי-ם באלקנה
יש לנו תחפושות איכותיות ומושקעות!
אם תירצי קטלוג ופרטים שילחי לי למייל שבחתימה
בהצלחה!
ראיתי את הקטלוג שלכם.
תחפושות איכותיות ויפות.
האם כל התחפושות מופיעות בקטלוג?
הבת שלי חולמת על דברים אחרים, מנגנת או סקוטית.

• הוסף לסימניות
היי אני רוצה גם קטלוג של תחפושות יפות אשמח שתשלחי לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אסתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה