איפה יש מבחר יפה וזול של אפליקציות פרחים וקישוטים בי-ם?

• הוסף לסימניות
אני רוצה חנות עם מבחר גדול ועשיר של אפליקציות ופרחים לתפירה :) וכמובן זול, שהרי זה חלק מהיצירה..שיהיה יותר זול מהמוצר המקורי:rolleyes: ובחנויות שאני נתקלתי פרח עולה סביבות ה10 שח (???)
עדיף בבאזור גאולה בי-ם
תודה :)

• הוסף לסימניות
בחד פעמית, יש פרחים קטנים וזולים,

התודה כמובן בטעות.

• הוסף לסימניות
שווה לחפש במקסטוק, אני תמיד מופתעת ממה שאני מוצאת שם.

יש ברחוב יפו קצת למטה מבנין כלל, בין חנויות הבדים, חנות שיורדים אליה במדרגות (לא יודעת איך קוראים לה), שמוכרת פרח ב4 שח, או 3 ב10, או 7 בעשרים. וחוץ מזה יש להם עוד דברים במחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1824076:
יש ברחוב יפו קצת למטה מבנין כלל, בין חנויות הבדים, חנות שיורדים אליה במדרגות (לא יודעת איך קוראים לה), שמוכרת פרח ב4 שח, או 3 ב10, או 7 בעשרים. וחוץ מזה יש להם עוד דברים במחירים סבירים.

נכון, גם אני מכורה על החנות הזו.
מה אין שם, סרטים, קישוטים, אפליקציות, עור, פרווה הכל
ובחצי מחיר ממה שמוכרים בגאולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1824103:

איך נקראת החנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1824103:

את יודעת מה שם החנות?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי, אני לא יודעת את שם החנות, אבל היא אחת מהיחידות שיורדים אליה במדרגות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה