דרוש מידע איפה יש מקום טוב לנסוע בקורקינט חשמלי

• הוסף לסימניות
שבילי אופניים, ובכלל- אווירה מאוד נעימה, בתים חד קומתיים והמון ירוק....

• הוסף לסימניות
טוב, לא צמוד לירושלים כ"כ אבל יש את רידינג -
יוצאים מגני יהושע, צמוד לפינת חי מתחילה טיילת שעוברת גם את פארק לאומי ומסתיימת ברידינג.
טיילת מדהימה!
אפשר להגיע ממש עד הים ב-3/4 שעה רכיבה!

• הוסף לסימניות
טוב, לא צמוד לירושלים כ"כ אבל יש את רידינג -
יוצאים מגני יהושע, צמוד לפינת חי מתחילה טיילת שעוברת גם את פארק לאומי ומסתיימת ברידינג.
טיילת מדהימה!
אפשר להגיע ממש עד הים ב-3/4 שעה רכיבה!
יש אפשרות לשלוח מפה
נשמע טוב

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח מפה
נשמע טוב
אין לי מפה, יכולה להסביר ביתר פירוט.
כדאי להשכיר את הקורקינט מההשכרה בקרית הרצוג - זה פאתי בני ברק וממש קרוב לגני יהושע.
כן צריך לבדוק טוב את הדרך מהם לגני יהושע כי אפשר להסתבך בקלות...
בגני יהושע מנווטים כל הזמן לקצה - פשוט להכנס עוד ועוד לכיוון החיות, שם מתחילה טיילת.
הטיילת עצמה ברורה ממש, אין איך להסתבך, פשוט נוסעים כל הזמן ונהנים מהצמחיה והנוף (עד כמה שיש...)
מקסימום אפשר לשאול אנשים, אין שם כ"כ מקום להסתבך.
כשמגיעים לרידינג אפשר לעצור ליד תחנת הכוח ולהנות מהים.
אם רוצים ממש להכנס לים אפשר להמשיך עוד ועוד (ועוד...) נסיעה יותר ארוכה עם פחות אנשים באופק.
לא להיבהל, בסוף תגיעו לים...
גם שם, תמיד אפשר להעזר באנשים.
בהנאה!

• הוסף לסימניות
אתמול בחור שנסע בקורקנט ברחוב בן גוריון בני ברק עף מהקורקרנט נלקח לבית חולים במצב קשה אחרי כמה שעות נאלצו לקבוע את מותו. ד' ישמר.
צריך להזהר מאוד.
ונשמרתם.

• הוסף לסימניות
פארק ירמות בית שמש

• הוסף לסימניות
לא שואלים שאלה כזו בתוך יממה ש2 רוכבי קורקינטים נהרגו ועוד 2 במצב קשה בבתי חולים.

• הוסף לסימניות
פארק שוהם

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
נסעתי בסוף לרדינג דרך גני יהושע
היה מושלם
ולגבי הסכנות המדוברות
ב"ה לגבי זה פחות נוגע כי אני נוסע בקורקינט כמה שעות ביום
כבר כמעט שנה ויש לי ב"ה נסיון וכן קורקינט מוצלח
בד"ה כל הסיפורים האלו הם לכאלו שפעם ראשונה נוסעים בקורקינט
ומתפרעים וכו'

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
נסעתי בסוף לרדינג דרך גני יהושע
היה מושלם
ולגבי הסכנות המדוברות
ב"ה לגבי זה פחות נוגע כי אני נוסע בקורקינט כמה שעות ביום
כבר כמעט שנה ויש לי ב"ה נסיון וכן קורקינט מוצלח
בד"ה כל הסיפורים האלו הם לכאלו שפעם ראשונה נוסעים בקורקינט
ומתפרעים וכו'
לאף אחד אין ביטוח.

• הוסף לסימניות
גן הפעמון
גן סקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה