דרוש מידע איפה ללמוד חשבות שכר?

• הוסף לסימניות
לאישה שנכנסה לתפקיד בפועל וצריכה לרכוש את הידע בצורה מסודרת.
באיזור המרכז.

• הוסף לסימניות
אני למדתי ב"בכיר", ממליצה

• הוסף לסימניות
אני לומדת חשבות שכר במכללת ipc
זה לימודים על ידי צפיה בסרטונים ותרגול בזמן שמתאים לי+ אפשר לשלוח מיילים עם שאלות למרצה
וכל שבוע יש זום של שעה וחצי תרגול עם המרצה ושאלות.
זה טוב שאפשר ללמוד את הסרטונים בימים או בשעות שנח לי-אבל צריך גם משמעת עצמית ללימוד עצמאי
ומצד שני זה שיש זום תרגול כל שבוע מחייב להתקדם בחומר.
יש מבחן אחרי כשלושה חודשים של למידה.

הקורס הזה מפוקח על ידי לשכת רואי חשבון שזה התעודה הכי טובה במקצוע זה
אפשר גם לקבל מילגה פנימית לחרדים ללימודים מטעם המכללה
ויכול להיות שאפשר גם לקבל מילגה חיצונית מארגונים כמו מפתח (מטעם משרד העבודה)-אני באמצע הגשת הבקשה..

מכללת ipc נתנו לי הטבה בזמן הרישום-אם מישהו לומד אצלהם באחד הקורסים בעקבותיי
לא רציתי להמליץ למישהו בשביל לקבל את ההטבה הזו עד עכשיו
אבל אחרי תקופה של לימוד אני רוצה להמליץ באמת מכל הלב
הקורס מוסבר על ידי מרצה שמסבירה בצורה מצויינת.
כמורה למתמטיקה בתיכון שלמדה קורסים רבים
לא זוכרת שנפגשתי במרצה שמסבירה בצורה מובנת ותמציתית.
אם מישהי מעוניינת שתכתוב לי בכדי שאעביר את הפרטים שלה

• הוסף לסימניות
את לומדת חשבות שכר?

יש לך מושג איך הקורס שם של ייעוץ מס? מחיר וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה