דרוש מידע איפה מוכרים שמפו הד אנד שולדרס בירושלים?

• הוסף לסימניות
איפה מוכרים שמפו הד אנד שולדרס כתום בירושלים או בכל מקום אחר?

קבצים מצורפים

• הד_אנד_שולדרס.jpg_3.jpg
    הד_אנד_שולדרס.jpg_3.jpg
    KB 37 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
באחרונה ראיתי ב'ליאור עדיקה'
אבל אמור להיות בכל סופר ובכל צרכנייה ברחבי הארץ

• הוסף לסימניות
יש שמפו שלא עושה נשירה?
כאילו אני משתמשת בפינוק ויש לי נשירה אבל לא חשבתי שזה קשור לשמפו!

• הוסף לסימניות
מרכך זה ידוע שעושה נשירה לכן אני לא שמה מרכך אבל אם יש נשירה ממש רצינית אחרי מקלחת זה אומר שיש חוסר בברזל או בB12
כדאי לעשות בדיקת דם ולראות ממה זה נובע

• הוסף לסימניות
אני משתמש בשמפו הנ"ל [קשה לאיית]
רק בגלל הריח אין כמו התפוח [לא בתשעת הימים]
ויש בכל סופר קטן כגדול

• הוסף לסימניות
לי זה עשה נשירה, מטורפתתת
על כל אחד השמפו הזה משפיע אחרת.
מכירה אנשים שמשתמשים רק בו,
אנשים שעשה להם נשירה,
אנשים שייבש להם את השיער,
אנשים שעשה להם קשקשים.
ויש גם אנשים (אני...) שעשה להם הכל ביחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה