דרוש מידע איפה מכבסים וילון יקר של סלון ? נקוי יבש? אם כן איזה?

• הוסף לסימניות
אני מבני ברק.
תודה

ניסיתי פעם במכונה - לא הלך הלכלוך

• הוסף לסימניות
שמתי
לא ירד
נראה לי שיש כתמים ממש שחורים למטה

אל כמה מעלות כיבסת?

• הוסף לסימניות
1000 ש'ח עלה לי
בד טול דק שקוף לא אטום
1000 ש"ח זה יקר?
לי עלה 4000 ואני מכבסת במכונה על תוכנית קצרה תולה (בחזרה) רטוב מייד כשיוצא מהמכונה
מגלגלת מהחלק העליון הצידה (לא מלמעלה למטה..) ומכניסה לגרביון עד כמה שנכנס
מקווה שהצלחתי להסביר:)

• הוסף לסימניות
אם יש ש
שמתי
לא ירד
נראה לי שיש כתמים ממש שחורים למטה

אל כמה מעלות כיבסת?
אם שחור מלמטה ניתן לטבול בקערה או באמבטיה מלאה במים עם סבון כלים פיירי ולהשרות כחצי שעה ואז לכבס..

• הוסף לסימניות
הייתי עושה ב30 מעלות ושמה אוקסיג'ן בתא האבקה בנוסף לאבקה

• הוסף לסימניות
כיסבתי ב30 מעלות פעמיים ( בתוך גרביון) עם אוקסיג'ן ולא ירד

נראה לך אני צריכה לשלוח לניקוי יבש.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שאצליכם ירד יותר
הייתי מנסה ביד לשפשף עם סבון כביסה אסטוניש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה