מה זה משנה?
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
תשלח מייל 613you.con.do.it וכו
ואתן את המספר
ואתן את המספר
נשמח לקבל קישור טובשמעתי שאפשר להזמין באיביי או באלי אקספרס, ב 180 ש''ח ולצרוב גירסה בעברית ב 70 ש''ח ו... יש פלאפון
איפה לשים בדיוק את ה @תשלח מייל 613you.con.do.it וכו
ואתן את המספר
לא רואים מה כתבת תרשום את כל המייל בלי ה @<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
סליחה מקודם היה טעות במייל...
613you.can.do.itלא רואים מה כתבת תרשום את כל המייל בלי ה @
אתם מתעסקים גם בניודים?אנו עוסקים בסוכנות פלאפונים-
אם תרצה תוכל לפנות אלינו ונוכל לפנק אותך,
אבל תרשום דגם
אתם מתעסקים גם בניודים?
ככה אני אכתוב לך מה אני צריכה ותגידי לי מה מתאים לי
ככה אני אכתוב לך מה אני צריכה ותגידי לי מה מתאים לי
אני צריכה 2 סימים לניידים
וסים לטבלאט-שיהיה עם חסימה של נטפרי
אני מאמינה שיש הטבות אם מניידים אצליכם אז אנחנו רוצים הטבה בדמות הנחה למכשיר טאבלט
זה באופציה?
אני מב"בסימים רגילים לניידים יש- מאיפה את בארץ?
ולגבי הטאבלט
אנחנו לא עובדים עם נטפרי- אנחנו עובדים עם הדרן- בהדרן יש אפשרות לדפדפן של נטפרי
ההטבה היא קו חינם 3 חד'
עכשיו בתקופת הסגר ב"ב לא ככ רלוונטי- נוכל להפנות אותך למישהו אחר אוליאני מב"ב
מה זה אומר קו חינם? לטאבלט?
שיאומי חצי טאצ כמה עולהאנו עוסקים בסוכנות פלאפונים-
אם תרצה תוכל לפנות אלינו ונוכל לפנק אותך,
אבל תרשום דגם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים