איפה משיגים ידית לחיצה של תרמוס משאבה?

• הוסף לסימניות
ידית הלחיצה של תרמוס המשאבה שלי נשברה.
מדובר בתרמוס הגדול ,לא חשמלי, מצו"ב תמונה של התרמוס והידית.
אם יש למישהו את הידית , או מידע איפה אפשר לקנות כזו, יעזור לי מאד.

קבצים מצורפים

• P1010190.jpg
    KB 33 · צפיות: 31
  • P1010195.jpg
    KB 58.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זה תרמוס מעולה!!
לצערי כששלי נשבר בדיוק אותו דבר לא הצלחתי לברר איפה לתקן וזרקתי אותו :(
ורק אח"כ נודע לי שיש אפשרות לתקן!

אז אמנם איני יודעת איפה
אבל רק כותבת לך כדי שלא תזרקי גם כן בטעות...

תנסי למצוא חנויות שמתקנות סירים
או 'מכירה' שמפרסמת על תיקון סירים
הם מתקנים גם את זה (ככל הזוכר לי)

• הוסף לסימניות
כמה זמן הוא שומר לכם על חום?
אצל חמותי בשבת בבוקר המים רותחים
אצלינו חמימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל1;1443590:
כמה זמן הוא שומר לכם על חום?
אצל חמותי בשבת בבוקר המים רותחים
אצלינו חמימים

אם לא מוציאים יותר מפעם אחת מים מכניסת שבת והתרמוס מלא, בבוקר המים רותחים.

בעקרון אני לא משתמשת בו בשבת, אלאבאמצע השבוע, בגלל שאני מרתיחה מלללללללללללללללא קומקומים במשך היום, וכידוע זה סוחב המון חשמל. לכן, בחורף כששותים יותר שתיה חמה זה מאד יעיל וחוסך. במיוחד שהמים נשמרים רותחים למשך כל היום.
בקיץ כמעט לא מרתיחה קומקומים אז לא כזה דחוף.

• הוסף לסימניות
בשבת בבקר מוציאים את הכוס הראשונה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1443583:
זה תרמוס מעולה!!
לצערי כששלי נשבר בדיוק אותו דבר לא הצלחתי לברר איפה לתקן וזרקתי אותו :(
ורק אח"כ נודע לי שיש אפשרות לתקן!

אז אמנם איני יודעת איפה
אבל רק כותבת לך כדי שלא תזרקי גם כן בטעות...

תנסי למצוא חנויות שמתקנות סירים
או 'מכירה' שמפרסמת על תיקון סירים
הם מתקנים גם את זה (ככל הזוכר לי)

קודם כל תודה על הרעיון! לא ידעתי שהמכירה הנודדת הזו של כלים+תיקונים מטפל גם בזה. נראה לי שהחנות שלו ברחוב ירושלים בב"ב. אנסה להשיג את הטלפון שלו.

ובענין התרמוס שזרקת :mad:, גם אני זרקתי כזה אחד אבל בגלל שפתאום ביום בהיר התחילו לצאת לי לא נמלים מהמכסה ולא היתה שום גישה (בעיני) לפתוח את המכסה ולמגר את התופעה. ואז כל הזמן היו נופלות לי נמלים לתוך המים:eek: אז פשוט העפתי אותו לפח. וקניתי חדש...
כעת אני יודעת שיש מצב לתקן אז אני מעדיפה לחפש ולתקן, כי חדש עולה בסביבות 300 ש"ח ומעלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל1;1444218:
בשבת בבקר מוציאים את הכוס הראשונה :(

אז אולי זה חברה אחרת? או התרמוס לא מלא עד למעלה?
או סתם משהו לא תקין???

• הוסף לסימניות
כנראה סתם משהו לא תקין

• הוסף לסימניות
רחל1
נסי לפי המילוי, למלא מים רותחים בתרמוס
ואז לשפוך
ולמלא במים רותחים ולסגור.
זה גורם לזכוכית הפנימית להיות חמה יותר ולכן המים חמים יותר.

אני ראיתי הבדל משמעותי כאשר עשיתי זאת לעומת כאשר מילאתי 'סתם'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה