דרוש מידע איפה משיגים נעלי צעד ראשון מידה 16?

• הוסף לסימניות
אולי בקרוקס

• הוסף לסימניות
בירושלים - טיפ טפ טופ רח' גרוסברג
לפעמים יש בנמרוד/ לוסטיג נעלי ספורט של נייק

• הוסף לסימניות
בת כמה היא? כמה זמן היא כבר הולכת? היא במעון עם קבוצת ילדים שיודעים ללכת?
כי אם לא, ואם היא רק התחילה ממש - לא הייתי ממהרת לקנות נעליים.
הכי בריא לתת להם ללכת יחפים בתקופה הראשונה.
בילד הגדול שלי קניתי רק אחרי שהלך 3 חודשים.

ובינתיים אולי תעלה מידה :)

• הוסף לסימניות
אולי להזמין מחו"ל.
אמא שלי הזמינה לאחותי לפני איזה 24 שנים הזמנה מיוחדת, מאמינה שהיום זה יותר נגיש.

• הוסף לסימניות
יש איזו חנות ברחוב גרוסברג, ירושלים, עם נעלי צעד ראשון במידות פצפונות

• הוסף לסימניות
בת כמה היא? איזה פשוש
לא הייתי שמה לפני גיל שנה וחצי פלוס מינוס
אבל איך שבא לך :)

• הוסף לסימניות
בת כמה היא? איזה פשוש
לא הייתי שמה לפני גיל שנה וחצי פלוס מינוס
אבל איך שבא לך :)
לילדה צפלונה שהתחילה ללכת ואין בשום חנות נעליים במידה הזאת.
הקטן שלי התחיל עכשיו ללכת ומכיון שהרגל ממש רחבה קניתי לו (בחנות שאלופים בצעד ראשון) נעל שבעצם באורך גדולה עליו אבל ברוחב מעולה ותופסת את הרגל טוב והוא הולך איתם מצוין אפילו שזה רק כשבועיים אחרי שהתחיל ללכת (עצם אחרי שהפסיק לגמרי לזחול)
האמת לא חשבתי שאשים לו נעליים מוקדם כל כך אבל קיץ ויוצאים החוצה עם בימבה וכו' וראיתי שזה נדרש...

• הוסף לסימניות
בפנדה יש.
ראיתי נעלים שנראלי קטנות גם לבובה :D

• הוסף לסימניות
הבת שלי הייתה 18
מצאתי לה נעל אחת של אלפנטן בנמרוד
רוב החניות מתחילות ב19 או 20
תנסו לחפש באינטרנט להזמין
מה שיש בפנדה מידה 17 זה מידה 18
זה לא מידות רגילות זה מידות שלהם

• הוסף לסימניות
מה שיש בפנדה מידה 17 זה מידה 18
זה לא מידות רגילות זה מידות שלהם
כידוע לי יש להם מיוחד לקטנטנים, מתחת למידה 17.
ראיתי בסניף בגן ורשא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשו אווניו בירושלים יש
של פסקני יש להם מידה 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה