מידע שימושי איפה משיגים פירוש לוידוי?

• הוסף לסימניות
גם אני. (לנשים).

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל לנשים נוסח אשכנז

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, ועדיין, אם יש למישהו וידוי עם פירוש שאפשר להתפלל עימו (לא ללמוד לפני), לאשכנז ,
או מישהו יודע היכן ניתן להשיג
תודה מראש

• הוסף לסימניות
למישהו יש נוסח אשכנז?
(ע''מ כבר העלו)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
^^^

• הוסף לסימניות
מכיוון שאם אין אני לי מי לי, הכנתי לבד, מצו"ב לתועלת הרבים.

גמר חתימה טובה

קבצים מצורפים

• י''ג מידות - 4 בעמוד מוכן.pdf
    KB 96.9 · צפיות: 236
  • פי' הוידוי.pdf
    KB 139.9 · צפיות: 348
  • הוסף לסימניות
וידוי לנשים עפ"י חיי אדם והחיד"א
4 בעמוד. אפשר להדפיס ולשים במחזור.

גמר חתימה טובה!

קבצים מצורפים

• וידוי יוכ לנשים.pdf
    KB 73.4 · צפיות: 282
  • הוסף לסימניות
מכיוון שאם אין אני לי מי לי, הכנתי לבד, מצו"ב לתועלת הרבים.

גמר חתימה טובה
תודה רבה,
הדפסתי והתפללתי מזה,
(קצת צחקתי באמצע הווידוי כי ב'זדנו' כתבת - "איחרנו לסדרים של הישיבה")

• הוסף לסימניות
למישהי יש את המייל של תפילת מרדכי-נראה לי שקוראים לזה ככה. כל שנה אני רואה ובמוצאי היום שוכחת...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה. אני לומד את זה מחר עם ילדי ישראל ויהיה גם לזכותכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה