דרוש מידע איפה ניתן להזמין נעלי פומה, נייק או אדידס לנערות

• הוסף לסימניות
יש את שוז ליין
אתר ממש טוב הזמנו ממנו כמה פעמים.
קישור לא עובד

• הוסף לסימניות
יש למשהו קישור מוסתר לנעלי פומה מה שיש פה לא בתוקף

• הוסף לסימניות
Sorry, the page you requested can not be found
זה מה שרושם הקישור הזה

• הוסף לסימניות
לפעמים יש באתר של המשביר לצרכן בזול.
גם בטרמינל איקס קניתי כמה פעמים
זה לחפש ולמצוא מציאות...

• הוסף לסימניות
זה אתר בעצם של קישורים מוסתרים מאליאקספרסhttps://www.dianazohar.com/product-category/נעליים-מותגים-נשים-וגברים/
את לוחצת על הנעל שאת רוצה ואז זה מעביר אותך לאליאקספרס
יששם נעליים מאוד יפות מכל המותגים הזול...
זה לא עלי אקספרס
זה אתר נפרד גם של חיקויים של מותגים אבל לא מעלי
בעלי יכול להיות במחיר יותר זול

• הוסף לסימניות
הי איפה אני יכולה להזמין נעלי פומה נייק או אדידס יפות במחיר נורמלי?
תודה רבה!!
אני אישית לא מזמינה כי אני לא אוהבת להזמין משהו שאני לא רואה ויודעת שזה טוב,
אבל יש הרבה אדידס עודפים ומגה ספורט עודפים במחירים ממש זולים!!!
יש את אדידס עודפים בבילו,
ויש את מגה ספורט עודפים בחולון,
יש את נייק בקניון הדר ירושלים וכו'...
מצאתי שם נעלים אדידס מקורי ב100 ש"ח וב150 ש"ח ובמאתים.
שבחנות המקורית עולה מעל 350 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה