דרוש מידע איפה ניתן להשיג חולצות פורור בזול בבני ברק?

• הוסף לסימניות
נכון אבל אני חושבת שאין עשן בלי אש , עדיין יש משהו יפה באיך
שהם עומדות .והאיכות שלהן ביחס לאחרות .....
איפה משיגים את החולצות של פורור עם התוית זהב במחיר זול ?

• הוסף לסימניות
נכון אבל אני חושבת שאין עשן בלי אש , עדיין יש משהו יפה באיך
שהם עומדות .והאיכות שלהן ביחס לאחרות .....
איפה משיגים את החולצות של פורור עם התוית זהב במחיר זול ?
תת קהילות יעקב ואולי גם מחסן העודפים

• הוסף לסימניות
לא יודע איפה כיום, אבל היה ניתן להשיג שוברים לחולצות ברוקס (הרגיל- עם סמל יש יותר יוקרתי) ב 160 ש"ח
ויש היום עוד מוצלחות (מבחינת גיזרה, איכות בד- אין לי ניסיון איתם הרבה זמן) כמו סקוט קנדי, ו 101.

• הוסף לסימניות
נראה לי הוא מתכוון לחנות חדשה יחסית (נראה לי זמנית, רק עד פסח) ברחוב שלמה המלך ליד בר כל (ב"ב) יש שם הרבה ביגוד של לורנס וחולצות של פורור תווית זהב בלבד במחירים דיי זולים (105 לפורור)

• הוסף לסימניות
ברחוב הרב קוק איפה בדיוק ?
אני גרה שם ולא שמעתי

• הוסף לסימניות
איזה מספר אפשרי לקבל בקשה פרטים יותר מדויקים?
ואם אתה מתכוון לסמוך למעיין 2000

• הוסף לסימניות
שלמה המלך 4 או 6 ממש בסמוך לבר כל יש שם דלת שיש עליה דף וכתוב "מכירה חיי אפריים" או משהו כזה
השעות שלהם בשבועיים הקרובים הם בין 14:00 ל 21:00
לא בהתחייבות שזה כל השבועיים אולי רק השבוע!!!
אני לא ממש מכיר את המקום אבל במקרה ראיתי מודעה שלהם ברחוב, ועברתי ליד אז קפצתי לראות..

• הוסף לסימניות
זה המספר של הת"ת של מיר זה מוריד 40 שח על חולצות שחור וירוק בחנות פורור עצמה בלבד - 0583252525 שלוחה 18 {התשלום באשראי דרך הטלפון}

• הוסף לסימניות
אני גרה בבני ברק , איך אני אשיג מהתת של מיר?
אני לא אסע לשם כדי לקנות, כיום איפה ניתן להשיג חולצות פורור תוית שחורה
במחיש שפוי ?

• הוסף לסימניות
במחיש שפוי ?
120 שקל דרך המס' הנל
זה המספר של הת"ת של מיר זה מוריד 40 שח על חולצות שחור וירוק בחנות פורור עצמה בלבד - 0583252525 שלוחה 18 {התשלום באשראי דרך הטלפון}

• הוסף לסימניות
במחיש שפוי ?
את משלמת בטלפון והולכת לקנות בחנות בכל סניף ע"פ קוד שאת מקבלת בתשלום

• הוסף לסימניות
שלמה המלך 4 או 6 ממש בסמוך לבר כל יש שם דלת שיש עליה דף וכתוב "מכירה חיי אפריים" או משהו כזה
השעות שלהם בשבועיים הקרובים הם בין 14:00 ל 21:00
לא בהתחייבות שזה כל השבועיים אולי רק השבוע!!!
אני לא ממש מכיר את המקום אבל במקרה ראיתי מודעה שלהם ברחוב, ועברתי ליד אז קפצתי לראות..
חיי יוסף
ועד פסח הם פתוחים נראה לי כל יום,
אבל בשאר ימות השנה הם פתוחים בשני וחמישי בלבד.

• הוסף לסימניות
במחיש שפוי ?
ובת"ת קה"י ניתן להשיג פורור ב115 ש"ח.
המספר של ת"ת קה"י: 035595368

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הקו הזה בטוח ? אני רוצה לקנות ומפחיד אותי ככה להשאיר פרטי אשראי..........

• הוסף לסימניות
מקפיצה

יש בבני ברק תת/חנות שמוכרת פורור ירוק בפחות מ-120?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה