דרוש מידע איפה ניתן להשיג מנורת לילה כזו?

• הוסף לסימניות
או משהו דומה שיהיה מתאים גם לשבת .

המנורה שבתמונה ניתנת לפתיחה והסתרה כמו שבת לומפ .

מי שמכיר ויודע על מנורה טובה לשבת ויכול להנחות אותי איפה קונים , תבוא עליו הברכה
IMG_1766 (1).jpg

(התמונה צולמה בדירת נופש כך שאין לי איך לשאול)

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה קניתי בבני ברק
בחנות של מוצרי חשמל שנמצאת איפה שהיה אולמי קונטיננטל
נראה לי שקוראים להם חשמל קונטיננטל

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה
קניתי בביתר
בחנות טמבור
של חברת אומגה ויש לזה אישור של צמת
תנסי לבדוק בחנויות של כל בית או תאורה וכדו'

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה
קניתי בביתר
בחנות טמבור
של חברת אומגה ויש לזה אישור של צמת
תנסי לבדוק בחנויות של כל בית או תאורה וכדו'
אוההה

תוכלי לכוון אותי יותר לאיזה חנות בדיוק

כבר חיפשתי המוןןןןןןןןןןןןן כנראה לא בכיוון הנכון

מה המחיר ?

• הוסף לסימניות
בירושלים , מישהו מכיר ?

• הוסף לסימניות
בירושלים בשפירא תאורה

• הוסף לסימניות
בחנות חומרי בנין ברב שפע או בחנות חץ ברחוב ירמיהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה