איפה ניתן להשיג שאריות בד דמוי עור במרכז?

• הוסף לסימניות
לצורך פעילות של חידוש וכריכת ספרי תהילים אני מחפשת שאריות בד דמוי עור (סקאי וכדומה).
אשמח מאוד לשמוע אם יש למישהו חתיכות מיותרות שאפשר למכור או למסור או מידע איפה אפשר לרכוש באיזור המרכז.

בנוסף, אם יש לכם טיפים מניסיון אישי על איך כדאי לעבוד סוגי דבק מתאימים, טכניקות חיתוך או קיפול, רעיונות לקישוט או כל דבר אחר– אשמח ללמוד מהידע שלכם.

• הוסף לסימניות
לצורך פעילות של חידוש וכריכת ספרי תהילים אני מחפשת שאריות בד דמוי עור (סקאי וכדומה).
אשמח מאוד לשמוע אם יש למישהו חתיכות מיותרות שאפשר למכור או למסור או מידע איפה אפשר לרכוש באיזור המרכז.

בנוסף, אם יש לכם טיפים מניסיון אישי על איך כדאי לעבוד סוגי דבק מתאימים, טכניקות חיתוך או קיפול, רעיונות לקישוט או כל דבר אחר– אשמח ללמוד מהידע שלכם.
מה הכמות שאת צריכה, יש לי כמות של עור אמיתי למכירה אם את מעוניינת.
ולגבי דבק, דבק סיליקון ליצירה אמור להיות מצויין

• הוסף לסימניות
מה הכמות שאת צריכה, יש לי כמות של עור אמיתי למכירה אם את מעוניינת.
ולגבי דבק, דבק סיליקון ליצירה אמור להיות מצויין
עד שערכות תענה לי בפרטי
אולי למישהו אחר יש נסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה