לימוד נהיגה איפה נמצאים המידע והפרטים שלי באתר של משרד התחבורה?

• הוסף לסימניות
שלום,
הגשתי בקשה בעבר להוצאת רישיון נהיגה.
אני רוצה לשנות את המספר שאליו יגיעו הודעות בקשר לתהליך (יש אפשרות למס' כשר ולא SMS?)
בנוסף, נעלם לי הטופס מהאופטיקה של הבדיקה.

יש איפה לראות את הדף האישי שלי עם כל המידע וכו'?

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
תתקשר ל*4515 (משרד התחבורה) להחליף את המספר
את הטופס לפי החוק אפשר לבקש מהאופטיקה מתי שרוצים

• הוסף לסימניות
באיזור האישי הממשלתי (gov) אמורים להיות כל הפרטים,
ואפשר שם גם לשנות את הפרטים.
לא מופיעים שם הפרטים שקשורים לרישוי וכו'
חיפשתי שם גם כמה פעמים בעבר
את הטופס לפי החוק אפשר לבקש מהאופטיקה מתי שרוצים
אין לי את המספר שלהם ואני גם לא מוצאת באינטרנט.
יש סיכוי שאולי זה נמצא במערכת של משרד התחבורה ואני לא צריכה להשיג את זה שוב?

• הוסף לסימניות
יש שם אופציה של נהיגה וכלי תחבורה (משהו כזה)
אני תמיד משתמש דרך שם.
1745238915191.png

• הוסף לסימניות
לא מופיעים שם הפרטים שקשורים לרישוי וכו'
חיפשתי שם גם כמה פעמים בעבר

אין לי את המספר שלהם ואני גם לא מוצאת באינטרנט.
יש סיכוי שאולי זה נמצא במערכת של משרד התחבורה ואני לא צריכה להשיג את זה שוב?
לפי הזכור לי לא צריך להביא את התוצאה, זה רשום במשרד התחבורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה