דרוש מידע איפה עושים הלחמה של ידית למשקפיים?

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בבני ברק. והאם עושים את זה על המקום?

• הוסף לסימניות
לא מכיר ב"ב
בד"כ אצל צורף אפשר על המקום (אם זה לא מטיטניום)
בחנות משקפיים בטח אפשר אבל לא על המקום
אמרו לי שיש משהו ברחוב ר׳ טרפון, אבל אין לי מושג איזה חנות
אשמח אם למישהו יש פרטים.

• הוסף לסימניות
אמרו לי שיש משהו ברחוב ר׳ טרפון, אבל אין לי מושג איזה חנות
אשמח אם למישהו יש פרטים.
כאמור אני לא מב"ב
אבל -
רחוב טרפון זה רחוב קטן עם מעט חנויות לך תבדוק במקום

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את משפחת כהן ברחוב נחמיה 5
תחפש מספר בספר טלפונים
לפעמים יכולים לעשות תוך חצי שעה

• הוסף לסימניות
ברחוב ירושלים? מה זה בניין כלל ואיפה בדיוק?

• הוסף לסימניות
1663601985843.png

1663602000197.png

• הוסף לסימניות
בירושלים יש חנות כבר עשרווות שנים ברחוב יהודית [קרוב ליפו]
ממש מומחה

• הוסף לסימניות
ברחוב רבי טרפון בנין אחד אחרי רבי עקיבא
צורף, חנות קטנטנה מיד אחרי החנות בשר שנמצאת אחרי חנות המשקפיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה