כללי איפה קונים פונטים - חוץ מפונביט ומסטרפונט (ואלי ידידנו...)

• הוסף לסימניות
הנה זה הופיע...:)

• הוסף לסימניות
קטלוג מרשים, פונטים ממש יפים!
אז כרגע המחיר זה כנ"ל? תודיע לנו כשזה מגיע לפה במחירים של הארץ...

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליח להוריד? אני משתמש בdap שהוא מנהל הורדות, וכבר הורדתי בעבר דברים מהפורום כאן, אבל אני לא מצליח להוריד את זה.

מישהו יכול לשלוח לי את זה במייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
פונטים יפהפיים. ממש מוציא את העיניים.
אין איזה מחיר נחמד יותר לחברי הפורום?

• הוסף לסימניות
יכולים להתחיל לארגן קניה גדולה של כמה חברים ביחד הרוצים לרכוש את כל ה76 משקלים
במחיר מיוחדת דומה למה שפונטביט מציעים...

כך שביום המיועד בו נתבשר על האפשרות לקנותם מהחברה החדשה,
נהי' מוכנים להציע להם דיל טוב בעז"ה...

• הוסף לסימניות
חלק מהפונטים האלה, קניתי כאן בארץ לפני כ-10-13 שנים, לא זכור לי מי המוכר, אבל המחיר היה דומה למבצעים של פונטביט.

• הוסף לסימניות
טוב שאתה לא זוכר מי היה הגנב :)

• הוסף לסימניות
לא לא, מן הסתם הוא קנה את זה משיינפלד, הפונטים תורניים הם של שיינפלד

• הוסף לסימניות
ביניהם גם פונטים לא תורניים, הפונטים כמעט לא בשימוש כי יש לי עליהם קצת ביקורת, למשל גרשיים סתומים לא יפים, [אולי זה חיכוי] ע"כ ההערות.

הייתי רוצה את ה'אהבה' האמצעי המופיע בקטלוג, עם הל' הנטויה ימינה, אם זה עובד גם בתג, וקליגרפיה בעיקר למקינטוש. מה המחיר עם רחמנות????

• הוסף לסימניות
עם רחמנות 119$ למשקל.
בלי רחמנות 119$ דולר למשקל.
היינו יכולים למכור לו כאן בין חברי הפורום לפחות 1000 משקלים (50x20), אם הוא הי' עושה מחיר טוב. :(:(:(

אז ס'איז באשערט איז באשערט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה