דרוש מידע איפה שוכרים מכשיר וויז לליז'ענסק?

• הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות לוויז לנסיעה לליז'ענסק- פולין
אני מחפש מכשיר של הדרן שחסום לחלוטין,
שיהיה בו רק וויז ואולי גם גוגל מפות
כולל סים מקומי אירופאי
שנוכל ליסוע איתו בכמה מדינות: הונגריה, פולין, סלובקיה, אוקראינה וכו'

אני רוצה לשכור כזה מכשיר בירושלים
תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
@my car
בירושלים
לקחנו ממנו לנסיעת קברי צדיקים של שבוע ברכב
בכל רחבי אירופה
יש לו מכשירים חדשים ומהירים מאוד של הדרן
כולל GOOGLE MAPS
וכמובן קיבלנו את זה עם סים בינלאומי שעובד בכל העולם,
וכך לא צריך להחליף סים בכל מדינה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@my car
האם יש לך כמה מכשירים?
אין לי הודעה פרטית,
איך יוצרים איתך קשר?

• הוסף לסימניות
מישו יודע מניסיון
מה מעודכן יותר במזרח אירופה
האם וויז או גוגל מפות?

• הוסף לסימניות
מישו יודע מניסיון
מה מעודכן יותר במזרח אירופה
האם וויז או גוגל מפות?

חלק מהמקומות מעודכנים רק בגוגל מאפס,
ולא בוויז, לדוגמא יכול להיות שנפתח כביש חדש שמקצר את הדרך בשעה, אבל הוא לא מעודכן בוויז אלא רק בגוגל מפות, כמו לדוגמא באיזור קרעסטיר והונגריה כולה,

לכן אני נותן גם וגם,
וויז עם גוגל מפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה