עזרה איפה תפרתם שמלה לחתונה

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת שמות וטלפונים של תופרות שמלות לארועים(חתונה)
ברמה של... הכי הכי ולא תחפושת מבדים פשוטים

• הוסף לסימניות
בבני ברק טוב לך?
א"כ אני ישלח לך טלפון בפרטי

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם אלקי כץ מאלעד אלופה!! 0548438844

• הוסף לסימניות
אפרת מאלעד, ליגה שלא מוצאים! (כל הסגנונות, חסידי, קלאסי, שמרני, מודרני)
פרטים מדוייקים אם תרצי - אני יבדוק.

• הוסף לסימניות
היי
ממליצה בחום ממש על דסי פרנקפורט מאלעד.
עשתה לנו 4 שמלות מעלפותתת עבודה מדוייקת ומקצועית, תקתקה את העבודה מאוד יפה, וזרמה גם עם הגיסות ששיגעו אותה...

• הוסף לסימניות
בצפון בני ברק,
יחס אישי ומיוחד
מלאת רעיונות ...לתכנון גיזרה. ועוד

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי תופרת מעולה מקצועית ומנוסה שאמנם רק עכשיו התחילה לשווק את עצמה (עד היום תפרה רק למשפחה ועכשיו מנסה לפתוח עסק) אבל היא גם נותנת לך אפשרות להביא איזה בד שאת רוצה או לחילופין מהבדים הקיימים אצלה, והיא יכולה לעשות לך את זה במחיר ממש טוב בגלל שהיא מתחילה,
כדאי לנסות
052-7690788

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי תופרת מעולה מקצועית ומנוסה שאמנם רק עכשיו התחילה לשווק את עצמה (עד היום תפרה רק למשפחה ועכשיו מנסה לפתוח עסק) אבל היא גם נותנת לך אפשרות להביא איזה בד שאת רוצה או לחילופין מהבדים הקיימים אצלה, והיא יכולה לעשות לך את זה במחיר ממש טוב בגלל שהיא מתחילה,
כדאי לנסות
052-7690788
באיזה אזור?

• הוסף לסימניות
היי
קרובת משפחתי תופרת ברמה גבוהה מאוד
גם המחירים בהתאם...
בבית שמש
זה המספר שלה
0502508010

• הוסף לסימניות
יש משהי בירושלים ברמה גבוההההההה ובמחיר סטנדרטי לחתונה? תודה.

• הוסף לסימניות
פעשי 055-679-2426
בית שמש רמה ד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה