איפוס מכשיר סיני >תוכנה

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
קניתי את המכשיר הזה בAliExpress, דווקא מכשיר סיני חמוד, איכות שמע ממוצעת (יותר טוב מE1200 :)), תומך בלוטוס, דק מאוד (פחות מ9 מ"מ) ושוקל קצת, תפריט בעברית, יש גם מצלמה. עלה לי 112 ש"ח משלוח חינם (אפשר לבקש מהמוכר להחליף לאיזה IMEI שרוצים כך שזה גם תומך כשר).
דא עקא שהגדרתי סיסמא למכשיר, כשכיביתי והדלקתי שוב את המכשיר הו דרש סיסמא, הקשתי את הסיסמא והוא טען שהסיסמא שגויה, ניסיתי עוד כל מיני וריאציות, שום דבר לא הלך, פניתי למוכר והוא שלח לי במייל כלים תוכנות לאיפוס המכשיר (אותו סיני לא יודע אנלית טוב, עד שצלחתי להסביר לו מה הבעיה), הוא צירף שלשה קבצים (הוא טען שצריך מערכת הפעלה xp בשביל זה), אחד מהם קשור לדגם המכשיר הספציפי Melrose s2 ועוד שני תוכנות, אין לי מושג מה אני אמור לעשות עם הדברים האלו :confused:
העלתי את הקבצים שהוא שלח לי לג'מבו מייל
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=736A392F335458314B68413D
מי שמבין ומוכן לבדוק ולהדריך אותי מה צריך לעשות אודה לו מאוד
כאן או במייל a058052 גימייל קום

• הוסף לסימניות
היות שחסום לי אלי אקספרס כרגע, אומר רק שאם מדובר באנדרואיד - ביצוע wipe דרך הריקוברי, יתן לך מכשיר מאופס בחצי דקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1578249:
היות שחסום לי אלי אקספרס כרגע, אומר רק שאם מדובר באנדרואיד - ביצוע wipe דרך הריקוברי, יתן לך מכשיר מאופס בחצי דקה.

לא אנדרואיד :(

• הוסף לסימניות
נראה די פשוט לפי התוכנות.
אם אתה גר במרכז אשמח לעזור לך. זה דורש נסיונות לכאן ולכאן, זה די מסובך לעשות מרחוק.

• הוסף לסימניות
איך יודעים לאיזה IMEI לבקש הרי אני נגיד יודע את הקידומת של הIMEI הכשר שלי כיום אני לא יכול להגיד לו שיעשה על פי זה מספר אחד בסוף שונה נכון?
אז איך יודעים מה נישאר בשוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1578465:
איך יודעים לאיזה IMEI לבקש הרי אני נגיד יודע את הקידומת של הIMEI הכשר שלי כיום אני לא יכול להגיד לו שיעשה על פי זה מספר אחד בסוף שונה נכון?
לא בדיוק הבנתי אותך, אבל אם יש לך פלא' כשר תלחץ כוכבית סולמית 06 סולמית, זה IMEI של כשר, איתו אתה יכול להשתמש גם על מכשיר אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1578470:
לא בדיוק הבנתי אותך, אבל אם יש לך פלא' כשר תלחץ כוכבית סולמית 06 סולמית, זה IMEI של כשר, איתו אתה יכול להשתמש גם על מכשיר אחר
זה די נכון, אבל יש imei של נוקיה ויש של סמסונג לא כולם מתאימים לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1578470:

ואם אני רוצה עוד מכשיר על המכשיר שיש לי שיהיה תומך כשר?
מאיפה אני משיג IMEI כשר נוסף?
וגם מה מתאים לו נוקיה או סמסונג?

• הוסף לסימניות
imei זה מספר יחיד לכל מכשיר כך שלכל קו צריך שונה אולי המכשיר ידלק אבל קו יהיה בעייה ,
ומה הועילו פרוגיסטים בתקנתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1578522:
imei זה מספר יחיד לכל מכשיר כך שלכל קו צריך שונה אולי המכשיר ידלק אבל קו יהיה בעייה ,
ומה הועילו פרוגיסטים בתקנתם?
זה קורה במשפחות הכי טובות...
טועים לפעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1578617:
זה קורה במשפחות הכי טובות...
טועים לפעמים.

חח בקטנה אין כמוך פרסומון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה