איפוס מנגה, והוספת מברשות

• הוסף לסימניות
איך אני מאפסת את כ---ל ההגדרות במנגה? אני עכשיו במחשב שכור, ומפריעות לי ההגדרות של מי שהשתמש במחשב לפני.

כמו כן, ניסיתי להוסיף מברשות, אבל הסתבכתי... המנגה לא קלטה את צורת המברשת, והמירה את הצורה היחודית לעיגולים. נשארו רק שאר ההגדרות.

• הוסף לסימניות
הלו?

• הוסף לסימניות
^^^

• הוסף לסימניות
תלחצי על SHIFT ובאותו זמן תלחצי פעמיים על מנגה יפתח לך חלון עם אפשרויות רבות שתוכלי לאפס לדוגמה TOOL וכו' תוכלי לעשות וי ליד מה שאת רוצה לאפס או שיש לך אופציה לעשות את הכל

• הוסף לסימניות
בעיקרון-
פתיחת התוכנה יחד עם לחיצה על SHIFT אמור לאתחל את התוכנה
משום מה לי זה לא תמיד מצליח.
יש גם את הכפתור הזה
צפה בקובץ המצורף 345897
שמחזיר לך כל כלי/ מברשת וכו' לברירת המחדל

• הוסף לסימניות
אופסס
שרה- תודה
עכשיו אני מבינה איך אמורים לאפס:eek:

• הוסף לסימניות
איפסתי!

תודה!
באמת היה כלי שנמחק, בטעות, ועוד הרבה מברשות שלא עלו לי כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
יתכן, שצריך ללחוץ על שיפט ימני כשרוצים לאפס.
כשניסיתי עם שיפט שמאלי, הוא לא 'קלט'. יכול להיות שיש משמעות לצד בו לוחצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה