איפוס סיסמאות ודרופבוקס

• הוסף לסימניות
1. קיבלתי תמיכה מרוחק ע"י חברת החסימה, ואח"כ כל החיבורים למייל, לפרוג וכו' התאפסו לי והייתי צריכה להזין מחדש. זה הגיוני?
2. דבר נוסף, שכחתי את הסיסמה לדרופבוקס ונרשמתי מחדש. קיבלתי קישור להתקנה. בגלל יש לי אותו מותקן כבר, אפשר לוותר על ההתקנה או שזה חלק מהרישום?

• הוסף לסימניות
1. זה יכול לקורא, אם הטכנאי מאחור עשה לך דברים שאסור לו לעשות. (שחזור מערכת, שינוי קבצי הפעלה, שינוי רגיסטרי וכו').
2. אין צורך להתקין שוב, אבל צרי להגדיר במה שמותקן את השם משתמש וסיסמא שלך מחדש. (אבל נראה לי שיותר פשוט למחוק את הדרופסבוקס לגמרי ולהתקין מחדש).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1481972:
1. זה יכול לקורא, אם הטכנאי מאחור עשה לך דברים שאסור לו לעשות. (שחזור מערכת, שינוי קבצי הפעלה, שינוי רגיסטרי וכו').
נשמע קצת מפחיד.
איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
את/ה לא צריך/ה להיכנס ללחץ,
אם לא היה לך נזק, אל לך לחשוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1482005:
את/ה לא צריך/ה להיכנס ללחץ,
אם לא היה לך נזק, אל לך לחשוש

היא אומרת שהיה לה נזק קל... מי יודע מה עוד קרה ?
מחר את עלולה לגלות שהוא שחזר את התיקיה "המסמכים שלי"... חס וחלילה...
ברגע שמישהו משתלט לך על המחשב הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, אם הוא עושה רק את מה שהוא צריך לעשות אז אין בעיה, אבל אם הוא מוצלח מיד הוא יכול לעשות הרבה דבהרים.

יש תוכנות שבודקות מה השתנה במחשב בכל רגע נתון.

• הוסף לסימניות
אילו תוכנות למשל?
אגם, אם הוא עושה אני לא אמורה לראות את זה על המסך בו זמנית?

• הוסף לסימניות
אם הוא עושה דברים רגילים על המסך את רואה, אבל הוא יכול להוסיף/להסיר/לשנות קבצים על ידי תוכנה מהמחשב שלו ואז את לא רואה מה הוא עושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1482048:
אם הוא עושה דברים רגילים על המסך את רואה, אבל הוא יכול להוסיף/להסיר/לשנות קבצים על ידי תוכנה מהמחשב שלו ואז את לא רואה מה הוא עושה.
אויש, זה קרימינלי. לאפשר דבר כזה בפעם הבאה? הוא ניסה המון בלי זה ולא הצליח.

• הוסף לסימניות
מקובל לאפשר.

מה אפשר לעשות לא יודע...

כמו שאת סומכת על רופא השיניים שלך שהוא לא דוחף לך לתוך הסתימה בשיניים חול או חצץ, כך מקובל לסמוך על אנשי המחשבים.

• הוסף לסימניות
הוא בסה"כ מחק את הזיכרון, זה יכול לקרות גם ע"י הפעלת סי קלינר.
הוא לא עשה שום דבר מיוחד.
הכל בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה