דרוש מידע איפור ושיער לכלה

• הוסף לסימניות
אפ'חד לא לגלג, רק שאנחנו הליטאיות היום לא מבינות איך עושים את זה :eek::eek:
צודקת אולי אצלינו רואים שיש שמתאפרות בעיניים הרבה יותר מחסידות
אבל עדיין כולן יודעים מה האמת ויש נשים גם אצל הליטאיים שלא...

• הוסף לסימניות
אשרי כל אשה שיכולה לעמוד בזה.
קטונתי, מה לעשות....
חושבת שזה לא ענין של קטונתי.
כל אחת וההנהגות אצלהם.

אצל מי שזה מקובל, אז למה לא?
זה מדגיש יופי של אשה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי זה לא הסגנון---
בקיצור מחפשת מאפרת חסידית בירושלים, אשמח להמלצות
היי אני מאפרת חסידית
ואני גרה בירושלים
ואני מאפרת גם איפור ללא עיניים
המומחיות שלי זה לשים דגש על הכיסוי של הפנים בצורה הכי יפה והכי מחמיאה
והכי חשוב שלקוחות שלי יפותתתתת באותה מידה של בנות שמתאפרות בעיניים (באחריות!)

• הוסף לסימניות
היי אני מאפרת חסידית
ואני גרה בירושלים
ואני מאפרת גם איפור ללא עיניים
המומחיות שלי זה לשים דגש על הכיסוי של הפנים בצורה הכי יפה והכי מחמיאה
והכי חשוב שלקוחות שלי יפותתתתת באותה מידה של בנות שמתאפרות בעיניים (באחריות!)
אפשר טלפון ליצירת קשר , תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה