איפור ותסרוקת לכלה בביתר??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצות למאפרת ומתסרקת לכלה ליום החתונה בביתר אפשר גם מישהי מירושלים שמגיעה לביתר
ראיתי פה המלצות באשכולות קודמים על אחת דבורי תפילינסקי, אבל לא היה כתוב טלפון אם למישהי יש אשמח לקבל, וכל המלצות על כל אחת אחרת:)

תודה על כל עזרה
אחותי בלחץ היסטרי שאני יעזור לה ואין לי מושג מאיפה להתחיל;)

• הוסף לסימניות
דבורי אכן מדהימה, אין לי את הטלפון שלה, אם לא תשיגי, אברר לך.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש אחת רבינוביץ מאוד מאוד מוצלחת (היא מביתר)
אין לי פרטים!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על גילה אביעזרי
מעולה, זריזה, דייקנית. תסרוקת שמחזיקה מצויין.
יש לה עשרות דוגמאות לבחור, וקטלוג מהמם לכלות.
0548404306

• הוסף לסימניות
יש גם את נעמי קיבלביץ, מאפרת בלבד.
מצויינת (במקור מירושלים)

• הוסף לסימניות
יש את אסתי וולפין - 052-7660114

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1235386:
שמעתי שיש אחת רבינוביץ מאוד מאוד מוצלחת (היא מביתר)
אין לי פרטים!

לאה רבינוביץ, גם מקסימה!
ראיתי הרבה עבודות שלה, אני גם יכולה לברר את הטלפון שלה.

• הוסף לסימניות
אסתי דרוק מדהימה ממש גם באיפור וגם בתסרוקות! מגיעה אלינו גם לביתר.

• הוסף לסימניות
ללי רבינוביץ
לא יודעת אם היא גם מסרקת אבל האיפור שלה מדהים מדהים והיא מביתר
0525535330

• הוסף לסימניות
יש את ציפי שטיינברג מתסרקת אלופה יש לה רעיונות מגניבים וחדשניים שירות מדהים ויחס אישי 0504110928

• הוסף לסימניות
כתבתי את זה לטובת המחפשות החדשות שאין להם כח לפתוח אשכול נוסף משלהן על אותו נושא תודה על ההערה
כיוון שכתוב "משתמש חדש", כנראה שאתם לא מודעים לכללים:

על פי חוקי האתר, חל איסור גמור להקפיץ אשכולות ישנים.
אין להקפיץ אשכולות ישנים שלא נכתבה בהם תגובה בחצי השנה האחרונה.
ניתן לעלות אשכול חדש ולתת קישור לאשכול הישן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי
אני מאפרת
אשמח להדגיש את היופי שבך! :love:

• הוסף לסימניות
יש את הינדא לב מאפרת מושלם!
טובה מאוד בהתאמת סגנון האיפור ובעמידות
0527613158

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה