כללי איפור?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה באופן דחוף למוצרי איפור הבאים (לא חייב באיכות גבוהה)
-מייק אפ רבלון (בקבוק זכוכית)
-קרם קליניק
-תוחמים ועפרונות
-מייק אפ וקרמים של:אסתי לאודר, לנקום וקליניק
אני נתיבית - חסומה.
ומי שיוכל עבורי לעשות חיפוש קצת בגוגל...ולהעלות,
אין לי מילים!
תודה רבה!:)

• הוסף לסימניות
בבקשה

זה רק חלקי אבל מקוה שיעזור

קבצים מצורפים

• איפור 1.jpg
    KB 412.4 · צפיות: 20
  • מייק אפ אסתי לאודר.jpg
    KB 928.1 · צפיות: 38
  • קרם קליניק.jpg
    KB 584.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
......................

• הוסף לסימניות
מה זה אומר? "אקסטה ביג"?

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי אצלי בחיפוש המילה "איפור"(כך שאולי זה לא מה שביקשת בדיוק אבל אין לי מושג)

קבצים מצורפים

• איפור.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 20
  • הילפיגר.jpg
    KB 23 · צפיות: 19
  • איפור ובישום.rar
    1.2 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 310991_4981.jpg
    KB 426.4 · צפיות: 19
  • 347454_8655.jpg
    KB 109.7 · צפיות: 18
  • 789322_90496790.jpg
    3.7 MB · צפיות: 34
  • 909988_34169919.jpg
    KB 605.8 · צפיות: 20
  • 1041995_51849057.jpg
    KB 880.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מאיפה התמונות..? האם יש חינמיות?

• הוסף לסימניות
צריך עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה