איצבוע לכינור - ארבע העונות של ויואלדי

• הוסף לסימניות
שלום רב,
האם למישהו יש תווים עם איצבוע לארבע העונות של ויואלדי?

(לא מצאתי משהו ברשת עם איצבוע)

• הוסף לסימניות
למה שיהיה עם איצבוע?
אם נחוץ
אוכל לרשום לכם
לסרוק ולהעלות שוב

• הוסף לסימניות
אולי פשוט אשאל רק על קטעים שאני מתקשה בהם.

בתחילת הקטע הראשון של "אביב".
להתחיל בפוזיציה ראשונה עם פה (או לדייק "מי דיאז")? ואח"כ לקפוץ מפה לסי לפוזיציה שלישית?
גם אם אני מדייק זה לא נראה מעבר מוצלח במיוחד.
איך נכון לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
כאן:
1594024741793.png

• הוסף לסימניות
פוזיציה שלישית מתחילת השורה
מותאם בהחלט אצבע שניה עוברת בין 2 המיתרים (-אצבע שניה לאצבע שניה) בהלוך

• הוסף לסימניות
תודה.
אבל לא מרגיש לי שהפתיחה הבהירה הזו לא תהיה במיתר מי.
אז אולי עדיף להתחיל בפוזיציה ראשונה ולעבור לפוזיציה שלישית רק בסול השלישי. לחזור לפוזיציה ראשונה בירידה לסול.

• הוסף לסימניות
אולי פשוט אשאל רק על קטעים שאני מתקשה בהם.

בתחילת הקטע הראשון של "אביב".
להתחיל בפוזיציה ראשונה עם פה (או לדייק "מי דיאז")? ואח"כ לקפוץ מפה לסי לפוזיציה שלישית?
גם אם אני מדייק זה לא נראה מעבר מוצלח במיוחד.
איך נכון לעשות את זה?

מה שכתבתי לא נכון.
מתחילים במי פתוח בפוזיציה ראשונה. לא צריך פוזיציה שלישית.
כך הוא האיצבוע שמוצע בחוברת תווים של "שירמר" (Schirmer )

• הוסף לסימניות
שלום רב,
האם למישהו יש תווים עם איצבוע לארבע העונות של ויואלדי?

(לא מצאתי משהו ברשת עם איצבוע)
תנסה כאן (לא יודע כמה מקצועי זה)

• הוסף לסימניות
תנסה כאן (לא יודע כמה מקצועי זה)

תודה רבה,
אבל אני לא רואה שם משהו עם אצבוע שאפשר לקבל (בחינם)
בסוף נשברתי וקניתי את החוברת של Schirmer.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה