דרוש מידע איקאה אשתאול- איך הכי כדאי להגיע בתח"צ?

איך חוזרים מאיקאה אשתאול לירושלים?

*8787 לא ידעו לעזור לך?
אני אישית חזרתי דרך בי"ש
נסיעה של 10 דקות באוטובוס פנימי ממש מהחניון של איקאה

*8787 לא ידעו לעזור לך?
אני אישית חזרתי דרך בי"ש
נסיעה של 10 דקות באוטובוס פנימי ממש מהחניון של איקאה
רק יש אותו פעם בשעה בערך
ברעיון זה לצאת דרך המושב לכביש 38 ולחצות בגשר לצד השני
שם אמורים להיות הקווים לירושלים

נוסעים באוטובוס לבית שמש עד צומת אשתאול, ממשיכים ברגל לכיוון הישוב הר טוב, יש שם קו פנימי שמסיע עד איקאה, חזור עם שאטל עד לכביש הראשי שיש שם אוטובוס מבית שמש למודיעין עילית {צריך לבקש מהנהג, הוא ודע איפה התחנה}

נוסעים באוטובוס לבית שמש עד צומת אשתאול, ממשיכים ברגל לכיוון הישוב הר טוב, יש שם קו פנימי שמסיע עד איקאה, חזור עם שאטל עד לכביש הראשי שיש שם אוטובוס מבית שמש למודיעין עילית {צריך לבקש מהנהג, הוא ודע איפה התחנה}
פעם בכמה זמן יש אותו?

זה הזמנים הנכונים לחנוכה
לא מה שמופיע באתר של מידע ארצי
1735681152457.png

בחנוכה הזמנים שונים, רק שימי לב שהוא כבר לא מעלה במסוף אלא מהיציאה מהעיר

נוסעים באוטובוס לבית שמש עד צומת אשתאול,
עדיף לרדת בצומת הר טוב
הליכה של כ 10 דק' ומגיעים
חזור עם שאטל עד לכביש הראשי שיש שם
יש טנדר של איקאה שמסיע מצומת אשתאול עד לחנות
מגיע כל 10 דק' בערך
לדעתי הוא רק בבין הזמנים.

אפשר חזור ברגל (כמו בהלוך, רק לחצות את הכביש בצומת הר טוב- יש גשר הולכי רגל)
אפשר לקחת אוטובוס פנימי לכיוון הביג (צריך לבדוק מתי האוטובוס כי הוא אחת ל...)
אפשר לקחת מונית לתחנה (משהו כמו 25 ש"ח)

885
לרדת בתחנת צומת הר טוב
(חזור - ממול- צריך לעבור את הגשר/ לקחת מונית מאיקאה להר טוב)

זה מלא ברגל, לא?
עם ילדים (לא תינוק שהולך) בנחת ולהסתכל על הסביבה והעצים
אזור 15 דק'
אם תלכי מהר, בלי ילדים, יכול לקחת אפ' 8 דק

חזור, אני חושבת שקוראים לזה גם צומת הר טוב
בכל מקרה זה ממש ממול התחנה שירדת בהלוך- מפריד שם גשר שצריך לעבור

(אני בדר"כ בחזור לקחתי מונית לתחנה, כי גם את נסחבת עם שקיות...)
עלה סביב 25 ש"ח
יש לך גם לא רחוק מאיקאה אוטובוס נראה לי קו 28, עד בית שמש
אבל הוא אחת ל... אז תבדקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה