התייעצות איקאה לא נותנת שירות הולם. מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
קניתי את כסא האוכל המפורסם לתינוקות של איקאה,
וחוט הקשירה לבטיחות התינוק לא היה במארז.
התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ואמרו לי להגיע לסניף ולבקש שם חוט אחר.
כמובן שזה כרוך בטרחה מרובה של נסיעה באוטובוס הלוך חזור במיוחד מבני ברק
הסברתי להם ובקשתי שישלחו לי חוט אחר, אך הם היו נוקשים שעלי להגיע לסניף.
האם נראה לכם שזה הוגן?
שלקוח צריך לטרוח כ"כ על פשלה שלהם?
או שיש לי דרך לגרום להם לתת שירות?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
ממש לא מוצדק
יש בסטוק עדי עד גם כזה כסא
אולי יסכימו למכור לכם תמורת כמה שקלים חגורה

• הוסף לסימניות
ממש לא מוצדק
יש בסטוק עדי עד גם כזה כסא
אולי יסכימו למכור לכם תמורת כמה שקלים חגורה
איפה סטוק עדי עד נמצאים?
אם יש לך הוכחה כלשהיא קחי חברה עו"ד שתתקשר
ובאופן רגיל הכל מסתדר.
בהצלחה!
אין לי דרך להוכיח שהחגורה לא היתה שם. אז אין לי מה לעשות?

• הוסף לסימניות
במקרה דומה שקרה לי עם מוצר אחר לאחר נסיונות כושלים עם נציגה ביקשתי לדבר עם מנהל ונעניתי
תנסו גם לבקש שיחת מנהל

• הוסף לסימניות
@צבעוני עם כל הצער והכאב ראש שבדבר אני לא מצפה מפקידה בשירות לקוחות שתיקח יוזמה תלך למחסן תפתח אריזה תוציא את החלק החסר תכניס למעטפה ותשלח לכם בדואר.......
ואם את רוצה שתעביר לעובד שיעשה לכם את זה אז תהיו בטוחים אין ממונה על זה....

אני מציע לפנות במייל לשירות הלקוחות זה פנייה שלא נעלמת או דרך הצור קשר באתר, במצב כזה יש סבירות גבוהה יותר שהפקיד/ה המטפל יידע למי להעביר וזה יתגלגל לטיפול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה