דרוש מידע אישה חולת נפש שמטרידה

מנסיון לא תמיד עוזר לא לענות/ לענות ולנתק

אני עברתי סרט דומה עם בחורה מבוגרת ח"מ
בהתחלה לקחתי את זה בתור חסד,
אח"כ זה כבר עבר את הגבול
הייתי יכולה להתפלל מנחה/להתקלח/ לרדת למכולת בלי הפלאפון, ולראות 25 שיחות שלא נענו,
ועד שלא הייתי עונה היא לא היתה מפסיקה לחייג (ברמה שזה חסם לי שיחות כי כל הזמן היה תפוס!!)
בסוף יצרתי קשר עם האחראית עליה (מדריכה או מורה באהל שרה)
עשו לה ממש מבצע עם נקודות ופרסים,
ממש כל הכבוד להם
היה מותר לה להתקשר אלי רק פעם בשבוע ולדבר רק 10 דקות,
תוך חודש היא הפסיקה להתקשר לגמרי---
ברוך השם!!!!

בנוסף לדברים היפים שנכתבו פה,
צריך לשים לב לסדרי עדיפויות.
שלא יקרה מצב שההטרדה מפריעה ברמה כזו שמוציאה את הדעת
וגורמת להיות עצבניים וזה יושלך על הילדים.

בנוסף לדברים היפים שנכתבו פה,
צריך לשים לב לסדרי עדיפויות.
שלא יקרה מצב שההטרדה מפריעה ברמה כזו שמוציאה את הדעת
וגורמת להיות עצבניים וזה יושלך על הילדים.
זה נכון מאד כי לפעמים זה באמת מוציא מהדעת
אבל צריך לשים לב לא להשתמש בזה כבתרוץ רוחני
אני בעצמי נפנפתי מישהי כזאת מדרכי ולא דנה אף אחד שעושה את זה,
אבל לא להרגיש צדיקים ללא סיבה---

זה נכון מאד כי לפעמים זה באמת מוציא מהדעת
אבל צריך לשים לב לא להשתמש בזה כבתרוץ רוחני
אני בעצמי נפנפתי מישהי כזאת מדרכי ולא דנה אף אחד שעושה את זה,
אבל לא להרגיש צדיקים ללא סיבה---
לא צריך להרגיש צדיקים,
צריך לדעת שעשו את המעשה הנכון בהתאם לנסיבות ולהשלכות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה