- הוסף לסימניות
@איש המילה הכתובה
אין לי הרשאה לקהילת כתיבה, אבל תוך כדי הכנות לשבת עלתה בי קושיה על הקטע המהמם הזה-
www.prog.co.il
איך ישי נחום לקח סיכון ונתן לו את הטלפון להתקשר להורים, ולא חשש שיופיע להם על המסך 'השדכן',
ואם תאמר שרק לאבא היה את המספר שלו, שראינו הרי שההקלטה המרגשת הייתה בטלפון של האבא, עדיין צ"ל שזה חשש גדול,
כי כידוע אם אמא לא עונה, מתקשרים לאבא ושואלים איפה אמא...
יישבתי את זה שעל כרחך צריך לאמר שלישי נחום היו שני טלפונים, אחד כשר, אחד להתקשר.
חוזרת להכין צ'ולנט.
אין לי הרשאה לקהילת כתיבה, אבל תוך כדי הכנות לשבת עלתה בי קושיה על הקטע המהמם הזה-
שיתוף - לביקורת - חאלקה, ודרך חלקלקה למיועדת
הסוד הזה הסתחרר לי במעיים, כמו זבוב לכוד בתוך כוס חד פעמית הפוכה. יש מצב שתוך יומיים, שלושה אני חתן! צמרמורות בכל הגוף, ריקודי שמחה סוערים בתוך לבי, אבל כלפי חוץ, כלום. פנים רגילות של יום חמישי סתמי לחלוטין. כאן בתוך גבולות הישיבה, החצנת רגש אחת יותר מדי ואתה כבר בפה של כולם. מצב רוח מרומם...
www.prog.co.il
איך ישי נחום לקח סיכון ונתן לו את הטלפון להתקשר להורים, ולא חשש שיופיע להם על המסך 'השדכן',
ואם תאמר שרק לאבא היה את המספר שלו, שראינו הרי שההקלטה המרגשת הייתה בטלפון של האבא, עדיין צ"ל שזה חשש גדול,
כי כידוע אם אמא לא עונה, מתקשרים לאבא ושואלים איפה אמא...
יישבתי את זה שעל כרחך צריך לאמר שלישי נחום היו שני טלפונים, אחד כשר, אחד להתקשר.
חוזרת להכין צ'ולנט.
הנושאים החמים