מידע שימושי "איש שיש"- במודיעין עילית, מכירים?

• הוסף לסימניות
מחפשים פה "איש שיש" כדי להזמין חתיכת שיש.
אודה למי שיש לו ממידע לתרום בעניין.

• הוסף לסימניות
יש חנות באזור התעשיה של מושב מתתיהו
וכן באזור התעשיה ליד גן ההדסים
לא יודעת שמות

• הוסף לסימניות
יש איש שיש ערבי שמספק שיש אבן קיסר א'א' עם אחריות ל5 שנים עשה לי עבודה מדהימה ומדויקת ומאד מאד זול, הוא מגיע הביתה עם קטלוג ולוקח מידות
אני חושבת שמספר הטלפון שלו הוא 052-2409538 קוראים לו פואד תשאלי אותו אם הוא עובד עם יעל סילבר אם הוא יגיד לך שכן אז זה האיש הנכון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח תמונה אולי באישי?
או שאפשר לבוא לראות? אני ממודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בסוף אצל אבי שיש(לפני חודשיים) מחיר כמעט זהה לערבי
עבודה מעולה עשה לי כבר פעמיים
ויש אחריות, מה שאני לא יודעת אם יש אצל ערבי
0522683222

חוץ מזה את בשמחה יכולה לבוא לראות tzipib1987 גימייל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בסוף אצל אבי שיש(לפני חודשיים) מחיר כמעט זהה לערבי
עבודה מעולה עשה לי כבר פעמיים
ויש אחריות, מה שאני לא יודעת אם יש אצל ערבי
0522683222

חוץ מזה את בשמחה יכולה לבוא לראות tzipib1987 גימייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר איש שיש במודיעין עלית ?
יש באזור תעשיה של גן הדסים ?

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מחפשת איש שיש מומלץ אפשר מאזור מודיעין עילית/מתתיהו.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על אבי שיש (י.א. שיש) במתתיהו?
כמה הוא טוב?
האם הוא משווק מורשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה