איתור גמח שמלות כלה בבית שמש

• הוסף לסימניות
לפני כ-5 שנים השאלנו שמלת כלה מגמח מיוחד בבית שמש שהשכיר בעלות סמלית של 600 ש"ח שמלה חדשה שנלבשה פעמיים! הדבר היחיד שאני זוכרת זה את שם בעלת הגמח- איטי
אשמח לקבל כל מידע בענין עבור כלה שמתחתנת עוד חודש וקצת.
אפשר גם במייל
(האישי שלי מלא לא לנסות לשלוח)
br.neomi
@
gmail.com

תודה מראש ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
בכל זאת??
אולי מכירים גמח ברמת מחירים כזאת?
תודה

• הוסף לסימניות
מישהי מבית שמש מוכנה לעשות לי טובה ולחפש בספר טלפונים גמח כזה? או לחילופין לחפש וליס איטי? (נראה לי שזאת היתה המשפחה) תודה!!

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים (שנתיים -בערך)
הגמח נסגר
חבל

• הוסף לסימניות
יש בירושלים בהר נוף גמ"ח מוצלח מאד 1000 ש"ח גם שמלות חדשות שטרם נלבשו.
אם זה מעניין אברר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;860231:
יש בירושלים בהר נוף גמ"ח מוצלח מאד 1000 ש"ח גם שמלות חדשות שטרם נלבשו.
אם זה מעניין אברר לך.
כן. אשמח מאד!!!

• הוסף לסימניות
גמ"ח עטרת חן בהר נוף, שמלות מדהימות במחירים נוחים.
2,500 ש"ח לתפירת שמלה חדשה עפ"י הזמנה....
שמלות מוכנות (שנלבשו או לא) במחיר הרבה יותר זול.

לצערי אין לי את הטלפון אם לא תשיגי תעדכני אנסה להשיג לך

• הוסף לסימניות
אחרי שחרשתי עם בתדודה בעשרות גמ"ח לשמלות כלה....
מאוד מאוד ממליצה על "סומך" מהרנוף בירושלים. שמלות יפיפיות, חדשות ועדכניות....
054-4928824
היא לוקחת משהו בין 800-1000 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה