דרוש מידע אי אפשר לעשות טיפול אצל שיננית אם יש מונו?

• הוסף לסימניות
הלכתי היום לשיננית,והיא לא הסכימה לעשות לי טיפול כי יש לי מונו.
אף רופא לא אמר לנו דבר כזה.
מישהו שמע על דבר כזה?????

• הוסף לסימניות
צריך לקחת אחריות על עצמך..
מונו בקירבה אצל שיננית זה מדבק
אם זה טיפול שיניים חירום עוד אפשר להבין אבל טיפול משמר למה שהיא תעשה לך ותסכן את עצמה

• הוסף לסימניות
יצאת ככה ליד אנשים?
זה לא מדבק ממש?
ככה תמיד אמרו

• הוסף לסימניות
אם היא בהריון למשל,
זה יכול ממש לסכן את העובר

• הוסף לסימניות
שלושה רופאים אמרו לי שזה מדבק רק במגע של פה אל פה,או אם אוכלים באותם כלים וכדו'.
הייתי לפני שבועיים אצל רופא שיניים מומחה והוא ידע שיש לי מונו והוא לא אמר לי שום דבר בעניין הזה, והוא יודע שאני עושה אצלו שיננית.
היא גם טענה שאסור לעשות חצי שנה [!] אחרי שמחלימים...זה לא הגיוני כ''כ הרבה זמן!
היא גם מאד חרדתית,ובדקנו ואין שום בסיס לכל הסיפור הזה.
אם היא בהריון למשל,
זה יכול ממש לסכן את העובר
זה לא המקרה.
היא אלמנה ויחסית מבוגרת

• הוסף לסימניות
מונו יכול אכן לדבק גם חצי שנה לאחר ההחלמה.
מניסיון.
עשית בדיקות דם? בדקת שאת כבר החלמת מהנגיף?
לי רופא אמר במפורש שמדבק בכל הפרשה שיוצאת מהגוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה