התייעצות אי תפקוד בבלוטת התריס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מבררת בשביל חברה
היא סובלת מאי תפקוד של בלוטת התריס, והרופא המליץ לקחת כדור בשם יוטירוקס 50 מק"ג כל יום למשך כל החיים!,
האם ידוע לכם טיפול שמנצח את התופעה מניסיון??? כדורים אחרים / רופא מתמחה בתחום מקצועי?
הכדורים עושים לה בעיות, דפיקות לב מהירות, עייפות, והרופא אומר שזה בסדר,

תודה רבה מראש לעונים, תוכלו גם לענות באישי

• הוסף לסימניות
אם הכדורים גורמים לה להרגיש לא טוב והרופא אומר שזה בסדר, שתלך לרופא מומחה.
איזו תשובה זה בסדר? אולי שבוע הסתגלות, אבל לא מעבר.
יתכן והמינון גבוה לה מידי.
אין כזה דבר לכל החיים.
יוטירקס זו תרופה שלוקחים ולפחות בהתחלה מבצים בדיקת דם כל שלושה חודשים לראות איך המינון משפיע על הגוף.
מהכירות אישית, במיוחד עם נשים בהריון ואחרי לידה, לפעמים בהמשך החיים הבלוטה מתאזנת ולא צריך לקחת עוד.
לפעמים להיפך, יש תקופות שצריך להעלות את המינון.

כללית לא שמעתי על רופא שמעלים בפניו אמירה שכדור גורם להרגשה לא טובה והוא אומר שזה בסדר...

עוד למי שנוגע, להקפיד מאד לא לקחת עם ברזל, לפחות הפרש של 8 שעות. מונע את השפעת הברזל לגוף.

• הוסף לסימניות
הזוי, בדיוק הבוסית שלי ספרה לי שבוע שעבר שהיה לה את זה.
והיא והרופאה הגיעו למסקנה שעדיף לנסות להסתדר בלי הכדורים. אבל עם מעקב הדוק מאד.
וב"ה זה הסתדר מאליו.
אבל ברגע שמתחילים, לא נראה לי שמותר להפסיק.
(ברור שלא כדאי להסתמך על הידע הזה בעיניים עצומות. בסה"כ שמעתי על התופעה בשבוע שעבר לראשונה.)

• הוסף לסימניות
אני כבר לוקחת 8 שנים יוטרוקס 50 זה לא מפחיד כמו שנשמע (אני בת 30) היא אחרי לידה?
ממליצה ללכת לאנדרוקרינולוג להיות רגוע

• הוסף לסימניות
זה לא תקין!
כאחת שנוטלת לבותירוקסין מאז שנולדה (אלטרוקסין ואח"כ יוטירקס) - היא לא אמורה להרגיש את התופעות הללו!
שתלך לאנדוקרינולוג מומחה.
דופר מהיר זה סימן של מינון גבוה מידי.

• הוסף לסימניות
אוקי, היא אמרה שהיא הפסיקה לתקופה ואז החזירו לה את הכדורים ואז זה התחיל לה כל הבלאגן,
אולי מכירות רופא מומחה מניסיון שממולץ לה ללכת אליו, איזור ירושלים, כי היא הלכה לאנדוקרינולוג מומחה מהקופה ולא נהנתה מהשירות שלו,
שמעתם על תרופות טבעיות? יש טיפול שיוכל לעזור לזה?

• הוסף לסימניות
פרופסור גלזר מעין כרם- אנדוקרינולוג מומחה מס' 1 בירושלים מקצועי ואנושי מאד. מקבל רק שר"פ.
רפו"ש!

• הוסף לסימניות
שתלך לאנדוקרינולוג.
אני על מאה מהלידה הראשונה. לוקחת אלטרוקסין ואין תופעות בכלל

• הוסף לסימניות
השאלה הזו צפה פה בפורום כבר שנים.

אין מה לדוש הרבה בנושא, כל אנדוקרינולוג יגיד את אותם דברים.
סה"כ לא מדובר פה על מקרה מסובך
(כך אני מתרשם לפי המינון שהוא רשם לה),

• הוסף לסימניות
אגוז ברזיל יכול לעזור (לא יותר מ 2 ליום)
כמובן תוך כדי בדיקות דם שאכן מעלה את TSH

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת קצת מנסיוני בנושא-
היה לי תת פעילות בלוטת התריס ולקחתי יוטירוקס חודשיים עד שזה התאזן ואז הרופאה אמרה לי להמשיך לקחת לכל החיים!!!
הידיעה שאני תלויה בתרופה כל חיי לא היתה מקובלת עלי, ומייד הלכתי לנתורופתית מקצועית.
היא עשתה לי תפריט ורשימה מדוייקת של ויטמינים ותוספי תזונה- והלא יאמן קרה!!!! תוך חודש בדיוק הבלוטה התאזנה לחלוטין!!!! הודו לה' כי טוב!!
אני כותבת את זה כדי שתדעו שאפשר גם אחרת
וכל אחד שיברר טוב מה נכון לו
ולא להקשיב לרופא בעיינים עצומות!
בהצלחה ורפו"ש!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת קצת מנסיוני בנושא-
היה לי תת פעילות בלוטת התריס ולקחתי יוטירוקס חודשיים עד שזה התאזן ואז הרופאה אמרה לי להמשיך לקחת לכל החיים!!!
הידיעה שאני תלויה בתרופה כל חיי לא היתה מקובלת עלי, ומייד הלכתי לנתורופתית מקצועית.
היא עשתה לי תפריט ורשימה מדוייקת של ויטמינים ותוספי תזונה- והלא יאמן קרה!!!! תוך חודש בדיוק הבלוטה התאזנה לחלוטין!!!! הודו לה' כי טוב!!
אני כותבת את זה כדי שתדעו שאפשר גם אחרת
וכל אחד שיברר טוב מה נכון לו
ולא להקשיב לרופא בעיינים עצומות!
בהצלחה ורפו"ש!
האם מנסיונך עדיין מאוזנת ללא כדורים?
אצל איזה נתורופתית היית?

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת שאי תפקוד יכול להיות מדלקת כמו שכותבות כאן הרבה נשים שזה לפני/אחרי לידה והמצב יכול להתאזן לבין מחלה שנקראת האשימוטו שזו מחלה אוטואימונית שהגוף מפתח נוגדנים לבלוטה וכאן חייבים טיפול רציף ומעקב קבוע,
לכן לא כדאי לשתף מסקנות מאחד לשני אלא לחפש אנדוקרינולוג יותר טוב ולא להסתמך על כל מיני
והכי חשוב בדיקות תקופתיות (בזמני חוסר איזון ממש כל חודש) כדי לעקוב שהמינונים והטיפולים אכן נכונים ועוזרים
בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה