דרוש מידע אכיפה על מחסן כתר בגג בירושלים

• הוסף לסימניות
אני רוצה להניח מחסן כתר על הגג בעיר ירושלים,
לפי הכללים צריך שיהיה במרכז הגג, ורחוק מטר מקצה הגג,
האם מישהו קיבל אזהרה מפקחים ליישם את הכללים הנ"ל?

• הוסף לסימניות
גא"מ לתגובה הקודמת.
למאי נפק"מ אם אוכפים או לא?

הכללים הללו נועדו בראש ובראשונה להגן על חיי אדם – שלך, של בני משפחתך ושל כל מי שעובר בסביבה.

לא תמיד יש אכיפה מיידית, וייתכן שיש אנשים שיתעלמו מההנחיות מבלי להיענש – אבל השאלה היא האם שווה לקחת סיכון כזה? גם אם הפקחים לא יבואו מחר לתת אזהרה, אחריות בסיסית של בני אדם אומרת להקפיד על ההוראות מתוך הבנה שהן נכתבו כדי לשמור על החיים.

• הוסף לסימניות
נראה לך שאם אני בונה מחסן כתר חדש על פי התקן יש חשש שיעוף בגג?
הרבה פעמים אלו כללים בשביל לכסות את כל סוגי האנשים והמחסנים.

• הוסף לסימניות
נראה לך שאם אני בונה מחסן כתר חדש על פי התקן יש חשש שיעוף בגג?
על פי התקן זה אומר על פי התקן, אתה הולך על חצי תקן מאידך ועוקף חצי תקן מאידך.
הרבה פעמים אלו כללים בשביל לכסות את כל סוגי האנשים והמחסנים.
כל מילה. גם הרמזורים האלו אדום ירוק כתום הכל נועד לאלו שלא יודעים לחצות כמו גדול. לא לי.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאתה ציני היום

על פי התקן של המוצר, לא תקן של העירייה,
ההשוואה על הרמזורים פשוט מדוייקת, אותו דבר בדיוק.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאתה ציני היום
דווקא היום לא. חבל באמת.
על פי התקן של המוצר, לא תקן של העירייה,
כן כן הבנתי את ההבדל, אם כי אני חושב שהם משלימים אחד את השני.
ההשוואה על הרמזורים פשוט מדוייקת, אותו דבר בדיוק.
בערך, ברמזורים בד"כ יותר מקפידים כי רואים את הסכנה והרכבים בעיניים ואילו פה יש מי ששואל אם אפשר לעקוף ולהעלים עין מהתקנות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי אכיפה
אבל גם בחשיבה הכי פסימית אם ח"ו יקרה משהו
בגלל חוסר זהירות לא תסלחו אף פעם לעצמכם
ההנחיות לא נולדו משעמום אלא מאחריות למצווה הכי בסיסית של ונשמרתם.
ההנחיות האלה הן לא חלק מהתקנון של חוק התכנון והבניה
אלא הנחיות מרחביות של עיריית ירושלים ספציפית
להבנתי הסיבה להן זה שמירה על הנראות בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה