אלבום אורחים

• הוסף לסימניות
צילמתי מישהי לבת מצוה, והיא רוצה אלבום אורחים מעוצב, (שיוכלו לכתוב על האלבום)
יש למישהי רעיון איך לעשות את זה, רעיונות לעיצוב, (אני צריכה קצת תמונות להשראה)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני ממליץ להפריד בין האלבום- בוק לבין הספר לכתיבת הברכות.

• הוסף לסימניות
ראיתי משהו מאוד יפה, תמונה על קנווס ענק, שטח ריק מסביב לכתיבת הברכות, הניחו את זה על כן ציור... היה מדהים.

• הוסף לסימניות
גם אני המלצתי להפריד, אבל הם מעוניינים רק באלבום אורחים, לא רוצים אלבום בוק

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו צריכה לעשות בדיוק כזה דבר....
אז יש רעיונות???

טובהלה, כתבו ממש על הקנווס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1432263:
ראיתי משהו מאוד יפה, תמונה על קנווס ענק, שטח ריק מסביב לכתיבת הברכות, הניחו את זה על כן ציור... היה מדהים.
הזכרת לי נשכחות...
לחברה שלי מהתיכון היה אחד כזה בחדר, ממוסגר, עם תמונת פורטרט שלה מדהימה באמצע, מזכרת מחממת לב מכל היקרים לה.
לדעתי הבעייתיות בזה שהתמונה הזו עמדה באולם בזמן הבת מצווה לראווה,כי האורחים כתבו מסביב, לא ממש מתחבר למסר של זהירות במצוות וצניעות.
אבל זה בטח לא הבעיה של הצלמת.
(אצלנו כבר כמה שנים הבת מצווה היא ארוע על טהרת המין הנשי.. ככה אנחנו שרות ורוקדות והכי כייף!)

• הוסף לסימניות
אני גם מכירה את הרעיון הזה, משבת שבע ברכות, עם תמונה של הזוג.
אני לא נכנסת לזה אם הייתי רוצה שיעשו לי כזה דבר לראווה...
אבל טכנית, זה היה כמו קאפה ענקית עם תמונה יפה באמצע, בגדול,
מסביב שטח ריק לכתיבת ברכות, וצרפו שם גם כמה לורדים שאנשים יכתבו איתם.
זה יוצא ממש יפה!

• הוסף לסימניות
בציבור הדתי לאומי והחילוני זה מאד מקובל האלבום אורחים בארועי בת מצווה / בר מצווה.
ראיתי הרבה כאלה, היו כמה אפשרויות שעשו,
הרעיון הוא לשלב את התמונה + השארת מקום לכיתוב, בהרבה מקרים כחלק מהרקע.
לדוגמא קולאז'/תמונה גדולה לכל אורך האלבום ובחלק התחתון ממשיך הרקע בשקיפות מים עם שורות לכתיבה.
או לחילופין תמונה בעמוד שמאל, ובעמוד ימין תמונה עם שקיפות מים ועליה כל מיני ריבועים/עיגולים עם שורות לכתיבה.
וכן הלאה זה הרעיון.
שמים את זה בד"כ בכניסה + עטים וטושים לכתיבה.
כמובן שהכריכה צריכה להיות מעוצבת ויפה ללא מקום לכתיבה..

• הוסף לסימניות
מה שמקובל היום זה לעשות אלבום מעוצב ובדפים הסופיים לעשות דפי חותמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה